• Active Health Center Leidschenveen & Ypenburg Home

Sportschool / Fitness in Ypenburg

Wil jij graag een gezonder en fitter leven? Je kunt op je eigen tijd sporten en werken aan een gezondere levensstijl. Doe een gratis proefles of meld je aan bij dé sportschool bij jou in de buurt en begin vandaag nog bij de fitness van Ypenburg! Wij van Active Health Center bieden jou de kennis op het gebied van gezondheid en bewegen én zorgen er graag voor dat jij je persoonlijke doelen behaalt. Welk doel heb jij voor ogen?

Abonnementen bekijken

Jouw manier van sporten

Ieder persoon is uniek, heeft een andere lichaamsbouw en heeft andere kwaliteiten. Ben jij erg sportief ingesteld of is sporten voor jou niet zo vanzelfsprekend? Wij helpen je graag om het sporten leuker en uitdagender te maken. Om deze reden kan je bij Active Health Center (fitness Ypenburg) kiezen voor de ondersteuning die bij jou past. Zo bieden wij je een Leefstijlcoach, een personal trainer, fysiotherapie, op maat gemaakte trainingen en groepslessen. Kies jij voor persoonlijke aandacht of prefereer je uitdagende groepslessen? Kies de manier van sporten die bij jou past. 

Start met een Gratis Proefdag bij Active Health Center Ypenburg

Vraag direct online de Gratis Proefdag aan via onderstaand formulier en klik op verzenden. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Jouw persoonlijke doelen – Sportschool Ypenburg

Wil jij afvallen, spiermassa opbouwen of heb je een blessure? Bij Active Health Center (fitness Ypenburg) kan je voor alles terecht. Wij staan altijd voor je klaar om samen te kijken naar je persoonlijke doelen. Zo werken we naar jouw persoonlijke doel toe. Hierbij kan je kiezen voor individuele begeleiding van een personal trainer. Door samen met je in gesprek te gaan, achterhalen we je drijfveer en bepalen we hoe wij jouw doel zo snel mogelijk kunnen behalen. Het advies dat we geven is altijd gericht op jouw wensen. We zijn betrokken in het proces en zijn het duwtje in je rug wanneer je dat nodig hebt. Welk persoonlijk doel heb jij voor ogen?

Wat bieden wij jou?

Wij van Active Health Center zorgen er graag voor dat jij op de beste manier gezond en fit kunt leven. Onze instructeurs, leefstijlcoaches en personal trainers beschikken over brede kennis omtrent voeding en sporten. Daarnaast bieden onze fysiotherapeuten je medische kennis. Ook kan jij gebruik maken van onze sauna’s om lekker te ontspannen.

Een betere sfeer op de werkvloer door bedrijfsfitness

Een gezond leven is niet enkel bevorderlijk voor je eigen gezondheid, maar is ook in het bijzonder stimulerend voor een aantal factoren op de werkvloer. Vanwege de nieuwe regeling voor bedrijfsfitness is het nu zelfs ook mogelijk voor medewerkers van een organisatie om buiten werktijd te sporten. Hierbij zijn de kosten voor bedrijven volledig aftrekbaar. Dit heeft veel voordelen voor een bedrijf; medewerkers voelen zich fitter en gezonder. De resultaten zijn terug te zien in de prestaties op de werkvloer. Naast het feit dat de sfeer beter wordt, werkt men efficiënter en is men minder vaak ziek! 

Fitness Ypenburg: dé FeelGoodClub bij jou in de buurt!

Heb jij de keuze al gemaakt? Een gezondere levensstijl begint bij jou; onze leefstijlcoach, fysiotherapeuten, personal coach of groepslessen kunnen jou vrolijker, vitaler en beter laten voelen. Wil jij weten hoe je lekker en gezond kunt eten, op je eigen manier kunt fitnessen, je spiermassa kunt opbouwen of hoe je kunt afvallen? Voel je lekkerder in je vel en gezonder in het leven: meld je nu aan bij Active Health Center en start met fitness in Ypenburg, Delft of Nootdorp. Wij zorgen ervoor dat jouw persoonlijke doelen worden behaald! 

Leer Active Health Center Ypenburg kennen tijdens de Gratis Proefdag!

Vraag direct online de Gratis Proefdag aan via onderstaand formulier en klik op verzenden. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Nieuws

  • Nu 24/7 fitness bij Active Health Center

    Wil je gebruik maken van 24/7 fitness? Leuk!

    Lees meer
  • Nieuwe fitnessapparatuur bij Active Health Center

    Leuke verrassing, dinsdag krijgen wij nieuwe fitnessapparatuur van Nautilus Strenght geleverd!

    Lees meer
Meer nieuws