• Active Health Center Leidschenveen & Ypenburg Home

Sportschool / Fitness in Voorburg

Bij Active Health Center kun je aan je sportieve doelen werken, ongeacht welke dat zijn! Meer spieren, een betere conditie of juist een beetje afvallen? Wij zorgen dat jij je doelen behaalt door persoonlijke begeleiding en de beste faciliteiten te bieden. Daarom zijn wij dan ook dé Sportschool in Voorburg! Onze professionele instructeurs stellen jouw doelen centraal en kijken samen met je hoe je deze het snelst kunt behalen. Je boekt dan al gauw progressie, wat je motivatie natuurlijk alleen maar ten goede komt. Voor welk doel ga jij? 

Abonnementen bekijken

Sporten op jouw manier

Net zoals dat iedereen andere doelstellingen heeft, verschillen ook de voorkeuren voor methodes om die te behalen behoorlijk! We vinden het belangrijk dat je je thuis voelt bij onze fitness in Voorburg en daarom helpen we je graag om ervoor te zorgen dat je op jouw manier kunt sporten. Of dat nu alleen is, of in groepsverband, dat mag jij bepalen. Onze trainers staan voor je klaar om met je in gesprek te gaan en je ideeën en voorkeuren te bespreken. Zo ontstaat er een prettige manier van samenwerken en kun je altijd rekenen op de beste, persoonlijke begeleiding.  

Start met een Gratis Proefdag bij Active Health Center 

We begrijpen maar al te goed dat je niet zomaar een nieuwe Sportschool in Voorburg uitkiest. Daarom bieden we je de mogelijkheid om eerst een Gratis Proefdag langs te komen! Zo kun je op je gemak beoordelen of bij ons sporten iets voor jou is. Wij denken van wel, maar we willen dat natuurlijk ook graag aan je laten zien. Onderaan de pagina vindt je een formulier waarmee je je voor deze Gratis Proefdag kunt aanmelden. 

Waarom sporten zo goed voor je is 

We weten bijna allemaal wel dat sporten ontzettend gezond is, maar vaak gaat men voorbij aan de redenen daarachter. Regelmatig sporten helpt je specifiek aan: meer mentale en fysieke fitheid, minder kans op depressie, hart- en vaat ziekten, diabetes en sommige kankersoorten. Het verbetert je humeur, geeft je meer energie, stimuleert je bloedcirculatie en ademhaling, maar ook de groei van spieren, gewrichten en botten. Je hebt meer weerstand en bent beter bestand tegen stress. Je stofwisseling wordt gestimuleerd en je verliest overtollig vet. Kortom, de kwaliteit van je leven gaat er nogal op vooruit! 

Juist nu, in een tijdperk waarin we steeds meer stilzitten en ons leven van alle gemakken is voorzien, is dat extra belangrijk geworden. Wanneer je wilt hoef je je huis eigenlijk niet meer uit. Je kunt er werken, boodschappen bestellen en iedere avond met een zak chips voor de TV neerploffen. Toch geeft dat geen voldoening, zeker niet op de lange termijn. We moedigen dan ook iedereen aan om van regelmatig sporten, al is het slechts eenmaal per week, een gewoonte te maken. De zicht- en voelbare verschillen die je hiermee maakt zijn echt enorm. Ervaar het zelf! 

Dé sportschool bij jou in de buurt! 

Bij Active Health Center helpen we jou om op een prettige, verantwoorde manier zo snel mogelijk resultaat te behalen. Dit helpt je om gemotiveerd te blijven en zorgt er natuurlijk voor dat je voor je harde werk wordt beloond! Onze professionele trainers, fysiotherapeuten en instructeurs staan je bij tijdens deze reis, zodat je altijd op de juiste manier aan jezelf kunt blijven werken. 

Leer Active Health Center kennen tijdens de Gratis Proefdag! 

Wil je graag eens ervaren hoe het is om bij Active Health Center dichtbij Voorburg te sporten? Gebruik dan het onderstaande formulier om je aan te melden voor de Gratis Proefdag! We zien je graag verschijnen en zullen je dan ook gauw uitnodigen.  

Nieuws

  • Nieuwe fitnessapparatuur bij Active Health Center

    Leuke verrassing, dinsdag krijgen wij nieuwe fitnessapparatuur van Nautilus Strenght geleverd!

    Lees meer
  • Yes, zaterdag 5 juni terug naar (bijna) normaal bij AHC!

    Met de nieuwe versoepelingen die zaterdag 5 juni ingaan is het bij jouw club bijna weer zoals het voor corona was.

    Lees meer
Meer nieuws