• Active Health Center Leidschenveen & Ypenburg Home

Thalia

Om te beginnen zal ik eerlijk zijn. De stap om hiermee te starten was niet makkelijk. Ik was doodongelukkig met hoe ik eruit zag en mijn energie level was zeer laag. Maar als je niet lekker in je vel zit moet er verandering plaats vinden. De knop om kunnen zetten in je hoofd om eindelijk echt voor jezelf te kiezen, om 'nee' te kunnen zeggen tegen alle lekkere etentjes die je normaal deed en te accepteren dat het op deze manier echt niet verder kan. Gelukkig heb ik in juni eindelijk die knop om kunnen zetten om contact op te nemen met Debby. 15 juli ben ik met het dieet begonnen.

 

De eerste week was afzien. Je merkt dat je lichaam een reactie geeft die niet herkenbaar is en dat je je afvraagt waar je aan bent begonnen. Maar zodra je door deze week heen bent gaat het een stuk beter. Keuze genoeg aan verschillende producten, er is voor ieder wat wils. Elke week een moment met Debby deed mij supergoed. Dan kwam ik redelijk verslagen binnen -niet gecheat-, maar elke keer het idee dat ik het niet goed had gedaan. De weegschaal bewees elke keer het tegendeel. En dan was Debby daar, met haar positieve insteek. Ze was trots en ik moest ophouden met zo streng zijn voor mezelf. Zij liet mij elke week weggaan met een glimlach (behalve die week dat ik stil bleef staan qua gewicht, maar ik heel stront eigenwijs 4x in 5 dagen was gaan sporten en dus extra spier had gekweekt).

 

Nu ongeveer 18 weken later, inclusief een all inclusive vreet vakantie, ben ik meer dan 20 kilo afgevallen. Ik kan het zelf bijna niet geloven, maar het staat er echt. En ja, er zijn moeilijke momenten geweest, en nee ik heb niet gecheat. Als ik een etentje had waar ik niet onderuit kon, dan overlegde ik dat met Debby en gaf zij mij tips om hier doorheen te komen. Schuldig als ik mij voelde, toch viel ik ook deze weken af. En dat wel of niet cheaten? Dat is aan jezelf, het is je eigen proces. Maar ik wilde zo graag iets bereiken, dat ik dit niet eens wilde doen. Je hebt echt alleen jezelf ermee. Nu is het tijd om het dieet te gaan afbouwen. Overgaan op gewone voeding. Eerlijk is eerlijk, ik kan niet wachten. Ook dit wordt niet makkelijk, maar ik weet na al die weken dat ik dit ook kan!

Thalia

Tot slot wil ik mijn lieve, lieve, lieve coach Deb bedanken. Zonder jou was dit echt nooit gelukt. We zijn er nog niet. Ik ben er nog niet. Maar met jou als mijn coach gaat het helemaal goed komen!

Nieuws

  • Active Health Center is geopend.

    Goed nieuws! Er mag weer binnen worden gesport!

    Lees meer
  • Het team van Active Health Center wenst je een gelukkig, sportief en vooral gezond 2022!!

    Het nieuwe jaar starten wij meteen goed want vanaf maandag 3 januari kan je meedoen aan Duo PT in onze parkeergarage.

    Lees meer
Meer nieuws