• Active Health Center Leidschenveen & Ypenburg Home

Sportschool / Fitness Rijswijk

Wil jij gezonder leven en je fitter voelen? Wil je zelf bepalen wanneer en waar je gaat sporten? Je eigen sportschema aanhouden? Dit kan allemaal bij onze sportschool dichtbij Rijswijk! Je kunt 7 dagen langskomen bij ons vanaf de ochtenden tot in de avonden. Kijk altijd eerst even op welke dagen je gaat sporten, omdat de tijden doordeweeks en in het weekend verschillen. Begin vandaag nog met je fitte leefstijl samen met fitness Rijswijk! Samen kijken we hoe jij op de beste manier je doelen kunt behalen.  

Je eigen manier van sporten 

Bij Active Health Center fitness Rijswijk vinden we het ontzettend belangrijk dat je zelf kunt bepalen hoe je gaat sporten, hoe vaak, wanneer en wat je gaat doen. Als je zelf al best wat kennis hebt over fitnessen, kun je eenvoudig de weg vinden. Is dit je eerste keer fitness of heb je het vaker gedaan, maar zijn er vaak fasen waarin je weer stopt? Dan is het handig om in gesprek te gaan met een van onze personal trainers. Onze specialisten vinden het belangrijk dat jij altijd met plezier naar onze sportschool in Rijswijk komt en hier het beste uit jezelf haalt.  

Begin met een Gratis Proefdag bij Active Health Center Rijswijk  

Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan, wat voor apparatuur je kunt gebruiken en hoe het eruitziet? Meld je dan snel aan voor een Gratis Proefdag bij onze sportschool in Rijswijk! Via onderstaand formulier kun je je gegevens doorgeven en het formulier naar ons opsturen. Wij zorgen ervoor binnen 1 werkdag contact met je op te nemen. Zo kunnen we een dag en tijdstip afspreken om langs te komen.  

Jouw persoonlijke doelen staan centraal bij onze Sportschool Rijswijk 

Wij vinden het belangrijk dat je persoonlijke doelen stelt voor jezelf en dat je deze op een gezonde, leuke manier kunt behalen. Daarom staan jouw doelen altijd centraal bij ons fitness in Rijswijk. Je kunt tijdens de Gratis Proefdag al met een van onze specialisten sparren over bepaalde doelen die je binnen een bepaalde tijd wilt behalen. Samen kunnen jullie een fitnessplan opstellen om te kijken hoe je jouw doel binnen een bepaalde periode gaat halen. Om de zo veel weken vindt er ook een evaluatiegesprek plaats waarin we bespreken wat de voortgang is, wat goed ging, wat beter kan en wat er aangepast wordt aan het plan. 

Wat biedt Fitness in Rijswijk jou? 

Tijdens het sporten kun je om advies vragen aan onze leefstijlcoaches, personal trainen en instructeurs. Zij staan altijd voor je klaar om je te helpen met voeding en sporten. Ook kun je bij onze fysiotherapeuten terecht voor medische fitness. Bij Active Health Center vinden persoonlijke begeleiding enorm belangrijk. Daarom beschikken al onze specialisten over brede kennis en ervaring op het gebied van fitness. Je kunt na een sportsessie of een afspraak bij de fysiotherapeut even een moment nemen om te ontspannen in één van onze sauna’s. Zie het als beloning of gewoon omdat je daar zin in hebt!  

Een sportschool bij jou in de buurt van Rijswijk

Iedereen wilt natuurlijk een sportschool die niet te ver reizen is. Onze sportschool Rijswijk is geschikt en dichtbij voor iedereen die in de omgeving Rijswijk woont! Geniet van een gezondere levensstijl met onze specialisten, verschillende sportmogelijkheden (denk aan groepslessen, 1 op 1 les en individueel sporten) en ruimte voor ontspanning! Meld je nu aan bij Active Health Center en start met fitness in Rijswijk! Wij zorgen ervoor dat jouw persoonlijke doelen worden behaald.  

Gratis Proefdag aanmelding bij Sportschool Rijswijk 

Vraag direct online de Gratis Proefdag aan via onderstaand formulier en klik op verzenden. Je kunt hierin ook direct je persoonlijke doel(en) invullen.  

Nieuws

  • Ariana haalt mooie resultaten bij AHC.

    Mijn naam is Ariana en dit is het vervolg op mijn eerste verhaal die ik in september 2020 met jullie heb gedeeld.

    Lees meer
  • Personal Training bij AHC tijdens lockdown.

    Fit worden tijdens de lockdown?

    Lees meer
Meer nieuws