• Active Health Center Leidschenveen & Ypenburg Home

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van AHC Leidschenveen & AHC Ypenburg.

Active Health Center Leidschenveen gevestigd aan de Henri Faasdreef 226, 2492 JP in Den Haag. KvK-inschrijfnummer: 27324665 met NL8198.08.581B01. Voor vragen of contact kun je mailen met info@ahcleidschenveen.nl.

Active Health Center Ypenburg gevestigd aan de Kleveringweg 33 (2e etage), 2616 LZ in Delft. KvK-inschrijfnummer: 27191823 met NL8198.08.581B01. Voor vragen of contact kun je mailen met info@ahcypenburg.nl.

Active Health Center hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Waar we in dit privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Wij doen er alles aan om jouw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Active Health Center houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • Jouw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in deze privacyverklaring;
  • Verwerking van jouw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • Vragen om jouw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van jouw persoonsgegevens;
  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van jouw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  • Op de hoogte zijn van jouw rechten omtrent jouw persoonsgegevens, je hierop willen wijzen en deze respecteren.info@ahcleidschenveen.nl t.a.v. de heer Zoutendijk.

 

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden met beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Binnen de EU

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@ahcleidschenveen.nl t.a.v. de heer Zoutendijk.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Wijzigingen

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens website Active Health Center

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast, dat we jou geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig. We onderscheiden 5 typen persoonsgegevens die we op deze website verwerken:

  • Informatieaanvraag: veruit de meeste formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over een specifiek (fitness)programma, de tarieven, aanbiedingen of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.
  • Lidmaatschapsadvies: wil je weten welk lidmaatschap of programma het beste bij je past? Dan hebben we iets meer informatie nodig dan naam, e-mail en telefoonnummer. We vragen je om, vrijwillig, antwoord te geven op een aantal vragen met betrekking tot jouw doelstellingen, wensen en verwachtingen bij een lidmaatschap. Jouw contactgegevens in combinatie met deze antwoorden worden uitsluitend gebruikt om jou vervolgens te informeren en adviseren over het best passende lidmaatschap.
  • Kennismakingsafspraak: zowel een informatieaanvraag als lidmaatschapsadvies kan worden vervolgd met een uitnodiging om online een kennismakingsafspraak te maken. Als je besluit dit te doen (vrijwillig!), dan worden jouw persoonsgegevens gebruikt om het door jouw gekozen afspraakmoment te bevestigen per e-mail/telefoon/sms.
  • Nieuwsbrief: het kan zijn dat je jezelf aanmeldt voor de nieuwsbrief. Dit gebeurt altijd middels een verplichte dubbele opt-in. Na het aanmelden ontvang je periodiek de nieuwsbrief per e-mail om jou van de dienstverlening en algemene informatie rondom Active Health Center Leidschenveen te voorzien.
  • Inschrijfformulier: het kan ook zijn dat we gebruik maken van een inschrijfformulier waarin we meer persoonsgegevens vragen dan naam, e-mail en telefoonnummer. Het inschrijfformulier dient ervoor om jou de kans te geven digitaal lid/klant te worden van Active Health Center Leidschenveen en voldoet aan alle wetgeving op dat gebied. Na inschrijving nemen we telefonisch contact met je op. Je hebt altijd het recht om je inschrijving te annuleren binnen de wettelijk bepaalde bedenktijd.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Bewaartermijn

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor alle reguliere contactformulieren (doel 1, 2 en 3 zoals bovenstaand beschreven) geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden na verstrekking. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens voor hebt achtergelaten. Bij een nieuwsbrief aanmelding bewaren we jouw gegevens zolang jij ingeschreven bent, je kunt je ten alle tijden zelf actief afmelden via een link in de nieuwsbrief.  Bij een online inschrijfformulier om klant/lid te worden van ons bedrijf, bewaren we jouw persoonsgegevens gedurende het gehele lidmaatschap om uitvoering te kunnen geven aan de overeenkomst. Ook als jouw gegevens tussentijds verwijderd zijn uit de informatie- en/of nieuwsbriefdatabase.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt Active Health Center Leidschenveen samen met derde partijen. Denk hierbij aan een website beheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Een belangrijke partner is www.YourFitStart.com, onderdeel van marketingbureau Hidden Profits Marketing. Deze website zorgt ervoor dat wij als bedrijf met jou als consument in contact kunnen komen en verwerkt/heeft dus toegang tot jouw gegevens. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens sportschool Active Health Center

Persoonsgegevens van klanten worden door Active Health Center verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Administratieve doeleinden;
  • Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen;
  • Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.
  • Het informeren d.m.v. nieuwsuitingen.

 

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • De overeengekomen opdracht, schriftelijke aanmelding Lidmaatschap;

 

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Active Health Center de volgende persoonsgegevens van je vragen:

  • Voornaam en achternaam;
  • Adresgegevens;
  • Geslacht;
  • Geboortedatum;
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres;
  • Betalingsgegevens;
  • Gegevens t.b.v. intake (waaronder medische gegevens);
  • Informatie met betrekking tot uw lidmaatschap;
  • Naam werkgever mits u via uw werkgever bent aangesloten.

 

Verwerking van bijzondere persoonsgegevens

Active Health Center verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van je, indien je deze aan ons verstrekt ter uitvoering van de dienstverlening:

  • gegevens over gezondheid
  • gegevens over gewicht
  • gegevens over trainingsdoelen
  • gegevens via wearables

 

Active Health Center gaat extra zorgvuldig om met deze persoonsgegevens en verwerkt deze alleen indien deze strikt noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de dienstverlening. Deze gegevens worden alleen aan andere binnen Active Health Center  verstrekt indien zij de gegevens voor de uitvoering van hun werkzaamheden nodig hebben.

Bewaartermijn

Wij bewaren jouw gegevens voor zover dat noodzakelijk is voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor wij jouw gegevens verwerken en niet langer dan wettelijk is toegestaan in ieder geval gedurende de looptijd van jouw lidmaatschap tot 2 jaar na beëindiging van jouw lidmaatschap.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

De gegevens die je aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

  • Het verzorgen van de internetomgeving;
  • Het verzorgen van de (financiële) administratie;
  • Het verzorgen van de ledenadministratie;
  • Het verzorgen van de afspraken van de klanten;
  • Het verzorgen van nieuwsbrieven en uitnodigingen

 

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van jouw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien je ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens fysiotherapie Active Health Center

Persoonsgegevens van patiënten worden door Active Health Center verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Patiëntgegevens vastleggen t.b.v. behandelproces;

 

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • De behandelovereenkomst;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Active Health Center de volgende persoonsgegevens van je vragen:

  • Voornaam en achternaam;
  • Adresgegevens;
  • Geslacht;
  • Geboortedatum;
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres;
  • BSN;
  • ID of paspoortnummer;
  • Gegevens t.b.v. intake (waaronder medische gegevens);
  • Informatie met betrekking tot jouw verzekering;
  • Naam werkgever mits u via uw werkgever bent aangesloten.

 

Bewaartermijn

Gedurende de looptijd van de behandelovereenkomst, 15 jaar bewaartermijn conform de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO).

Verwerking van persoonsgegevens van zorgverleners

Persoonsgegevens van zorgverleners worden door Active Health Center verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Uitwisselen van patiëntgegevens t.b.v. de behandeling.

 

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • Verwijzing;
  • Directe toegankelijkheid

 

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Active Health Center de volgende persoonsgegevens van je vragen:

  • Voornaam en achternaam;
  • E-mailadres;
  • Telefoonnummer;
  • AGB

 

Bewaartermijn

Gedurende de looptijd van de behandelovereenkomst, 15 jaar bewaartermijn conform de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO).

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

  • Het verzorgen van de digitale dossiervoering (EPD);
  • Het verzorgen van de (financiële) administratie;
  • Het verzorgen van de afspraken van de klanten;
  • Het verwerken van declaraties of banktransacties;
  • Het verzorgen van nieuwsbrieven en uitnodigingen.

 

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van jouw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien je ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Contactgegevens

Active Health Center Leidschenveen

Henri Faasdreef 226

2492 JP, Den Haag

info@ahcleidschenveen.nl


Active Health Center Ypenburg

Kleveringweg 33

2616 LZ, Delft

info@ahcypenburg.nl

Nieuws

  • Gratis informatieavond over afvallen met gewichtsconsulent Averill.

    Ben jij al goed bezig met sporten, maar kan jij extra begeleiding gebruiken op het gebied van voeding.

    Lees meer
  • Silent Disco? Braziliaanse Pilates? Glow in the dark Pump?

    Op 23 september begint de Release week!

    Lees meer
Meer nieuws
  • Rosemarie

    "Dankzij sporten met Slim Belly ben ik al meerdere centimeters kwijt!"

    Rosemarie
  • Richerda

    "Ik was sceptisch, maar nu helemaal om. Ik ben echt centimeters kwijt!"

    Richerda
  • Eveline

    "Sporten met Slim Belly was voor mij de oplossing. Ik ben ruim 11 cm kwijt!"

    Eveline
  • Gudrun

    "Ben heel erg tevreden met hoe het gaat! Ik ben lekker aan het afvallen en voel mij goed."

    Gudrun
  • "Mijn eerste sportschool ervaring is direct een positieve."

    Diana
  • Jos

    "Gewoon een prima sportschool met goede lessen en prima fitness apparatuur!"

    Jos
  • Marjolein

    "Ik ben blij met de mooie nieuwe fitnesszaal die jullie hebben gemaakt en jullie hebben een team om trots op te mogen zijn"

    Marjolein
  • Diana

    "Mijn eerste sportschool ervaring is direct een positieve. Zeer prettige sfeer en super vriendelijk personeel dat goed aansluit"

    Diana

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.