• Active Health Center Leidschenveen & Ypenburg Vacature Fysio

Vacature fysiotherapie

Active Health Center is op zoek naar een manueel therapeut (i.o) voor 24 uur in de week, met uitbreidingsmogelijkheden naar 40 uur.

AHC is een innovatief centrum waar we samenwerken vanuit verschillende disciplines om mensen weer in beweging te krijgen. Zo hebben wij naast fysio- en manuele therapie een zeer ruime trainingszaal en een verwarmd zwembad tot onze beschikking. We werken hierbij nauw samen met de fitness instructeurs, personal trainers en de voedingsconsulent.

Wij vinden het belangrijk dat onze patiënten als de klachten weer onder controle zijn, weten wat ze zelf kunnen doen om de kans op een recidief te verkleinen. Een actieve aanpak die verder gaat dan alleen de Fysiotherapie vinden wij dan ook belangrijk.

Wat zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een (bijna) afgestudeerd manueel therapeut welke over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Hierbij vindt je het leuk om samen met collega’s een optimale behandeling aan een patiënt te geven. Daarnaast is het hebben van een ondernemende blik een meerwaarde.

Herken jij je in het bovenstaande en ben je geïnteresseerd om ons team te komen versterken? Dan maken bij graag kennis met je. Stuur een e-mail met je cv, motivatiebrief en foto t.a.v. Jeroen Zoutendijk

Fysiotherapeut gezocht.

Binnen het Active Health Center zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Binnen ons centrum richten wij ons zowel op curatieve als op preventieve zorg. Wij beschikken over ruime faciliteiten om mensen optimaal te kunnen begeleiden. Zo hebben wij een zwembad, zeer uitgebreide trainingszaal en werken we samen met verschillende disciplines. Hierbij vinden we het belangrijk dat we samen als team werken aan de gezondheid van onze clienten.

De praktijk is een dynamische werkomgeving waar we constant bezig zijn om de ontwikkelingen binnen het vak te volgen en eventueel te implementeren. Dit betekend dan ook dat de fysiotherapeuten bij ons de ruimte krijgen om zichzelf en de praktijk verder te ontwikkelen.

Vanwege de uitbreiding van onze praktijk zijn wij op zoek naar een fysiotherapeut met affiniteit voor de oudere patiëntenpopulatie en patiënten met chronische klachten. Hierbij wordt hydrotherapie regelmatig ingezet als therapievorm. Indien je al ervaring en aanvullende kennis hebt op dit vlak dan geniet dit de voorkeur, echter er is ook de mogelijkheid om je op korte termijn hierin te verdiepen.

Wij bieden je:

-              Een functie van 16 - 40 uur.
-              Prettige en dynamische werkplek in een ‘winning team’ van fysiotherapeuten, fitnesscoaches en personal trainers.
-              Voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen;
-              Uitstekend apparatuur om mee te werken;
-              Uiteraard bieden wij concurrerende arbeidsvoorwaarden;

Herken jij je in het bovenstaande en ben je geïnteresseerd om ons team te komen versterken? Dan maken bij graag kennis met je. Stuur een e-mail met je cv, motivatiebrief en foto t.a.v. Jeroen Zoutendijk naar info@ahcleidschenveen.nl

Nieuws

  • Active Health Center is geopend.

    Goed nieuws! Er mag weer binnen worden gesport!

    Lees meer
  • Het team van Active Health Center wenst je een gelukkig, sportief en vooral gezond 2022!!

    Het nieuwe jaar starten wij meteen goed want vanaf maandag 3 januari kan je meedoen aan Duo PT in onze parkeergarage.

    Lees meer
Meer nieuws