• Active Health Center Leidschenveen & Ypenburg Vacature Fysio

Vacature fysiotherapie

Fysiotherapeut/sportfysiotherapeut voor 16 uur in de week. Geen proeftijd.

Binnen het Active Health Center zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Binnen ons centrum richten wij ons zowel op curatieve als op preventieve zorg. Wij beschikken over ruime faciliteiten om mensen optimaal te kunnen begeleiden. Zo hebben wij een zwembad, zeer uitgebreide trainingszaal en werken we samen met verschillende disciplines. Hierbij vinden we het belangrijk dat we samen als team werken aan de gezondheid van onze leden.

De praktijk is een dynamische werkomgeving waar we constant bezig zijn om de ontwikkelingen binnen het vak te volgen en eventueel te implementeren. Dit betekent dan ook dat de fysiotherapeuten bij ons de ruimte krijgen om zichzelf en de praktijk verder te ontwikkelen.

Vanwege de groei van de praktijk zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor een groeifunctie.

Wij bieden je:

1.Een functie van minimaal 16 uur met de mogelijkheid om uit te breiden.
2.Prettige en dynamische werkplek in een ‘winning team’ van fysiotherapeuten, fitnesscoaches en personal trainers.
3.Voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen.
4.Uiteraard bieden wij concurrerende arbeidsvoorwaarden.

Herken jij je in het bovenstaande en ben je geïnteresseerd om ons team te komen versterken? Dan maken bij graag kennis met je. Stuur een e-mail met je cv, motivatiebrief en foto t.a.v. Jeroen Zoutendijk.

Manueel therapeut (i.o.) voor 32 uur in de week, met uitbreidingsmogelijkheden naar 40 uur.

AHC is een innovatief centrum waar we samenwerken vanuit verschillende disciplines om mensen weer in beweging te krijgen. Zo hebben wij naast fysio- en manuele therapie een zeer ruime trainingszaal en een verwarmd zwembad tot onze beschikking. We werken hierbij nauw samen met de fitness instructeurs, personal trainers en de voedingsconsulent.

Wij vinden het belangrijk dat onze patiënten als de klachten weer onder controle zijn, weten wat ze zelf kunnen doen om de kans op een recidief te verkleinen. Een actieve aanpak die verder gaat dan alleen de Fysiotherapie vinden wij dan ook belangrijk.

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een (bijna) afgestudeerd manueel therapeut welke over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Hierbij vindt je het leuk om samen met collega’s een optimale behandeling aan een patiënt te geven. Daarnaast is het hebben van een ondernemende blik een meerwaarde.

Herken jij je in bovenstaande en ben je geïnteresseerd om ons team te komen versterken? Dan maken bij graag kennis met je. Stuur een e-mail met je cv, motivatiebrief en foto t.a.v. Jeroen Zoutendijk

Nieuws

  • Corona update 15-10-2020

    In tegenstelling tot maart, kiest de overheid er nu voor, dat mensen aan hun gezondheid en weerbaarheid kunnen blijven werken.

    Lees meer
  • HipHop bij Active Health Center

    Vrijdag 18 september starten wij met Hiphop voor beginners, gevorderden en fe...

    Lees meer
Meer nieuws