• Active Health Center Leidschenveen & Ypenburg Missie

Missie & Visie Active Health Center

Missie

Sportscholen Active Health Center in Leidschenveen en AHC Ypenburg onderscheiden zich van andere fitnesscentra door de aanwezige kennis op het gebied van gezondheid en bewegen.

Met deze kennis en doormiddel van persoonlijk contact, motivatie en de juiste faciliteiten proberen wij onze leden hun persoonlijke doelstellingen op het gebied van gezondheid te laten behalen. Dit alles in een ongedwongen en gezellige sfeer. Iedereen is in onze sportschool welkom. Van klein tot groot, met of zonder lichamelijke beperkingen.

Wij willen in de omgeving van Den Haag bekend staan, als de sportschool waar de mensen echt resultaat boeken op het gebied van gezondheid en bewegen.*

Visie

Doordat de Nederlandse bevolking steeds ouder wordt en de aan welvaart gerelateerde gezondheidsproblemen toenemen, zal er een nieuwe doelgroep van mensen ontstaan die van de kennis en faciliteiten van een sportschool gebruik willen maken. Ook is de verwachting dat door het volwassen worden van de fitnessbranche steeds meer vrouwen zullen gaan fitnessen.

Het doel van Active Health Center is deze mensen door de aanwezige kennis, gediplomeerde instructeurs, ruime keuze en kwaliteit van groepslessen, zwembad  en de aanwezigheid van een medisch gedeelte met o.a. fysiotherapeuten, gezonder en fitter te krijgen om zo hun kwaliteit van leven te verbeteren.

Wij willen de beste werkomgeving bieden voor mensen die onze passie delen om leden te helpen hun doelstellingen op het gebied van gezondheid te bereiken.

Sportschool Active Health Center Leidschenveen of Ypenburg in Den Haag is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness. Bij Active Health Center ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start vandaag nog met de Gratis Proefdag of laat je alvast gratis adviseren met de Gratis Sportadvies Check.

* AHC doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

  • Ariana haalt mooie resultaten bij AHC.

    Mijn naam is Ariana en dit is het vervolg op mijn eerste verhaal die ik in september 2020 met jullie heb gedeeld.

    Lees meer
  • Personal Training bij AHC tijdens lockdown.

    Fit worden tijdens de lockdown?

    Lees meer
Meer nieuws