• Active Health Center Leidschenveen & Ypenburg Home

Over Active Health Center

Waarom sporten bij Active Health Center?

Sporten bij Active Health Center is voor velen een goede manier om aan de eigen gezondheid, fitness of gewichtsdoelstellingen te werken. Dit blijkt uit de geluiden die we horen van onze klanten, terug te vinden bij onze succesverhalen. Daar worden wij natuurlijk gelukkig van, maar hoe komt het eigenlijk dat onze aanpak zo goed werkt? Dat heeft te maken met verschillende aspecten waar we je maar al te graag meer over willen vertellen!  

Abonnementen bekijken

Het verschil tussen AHC en andere sportclubs 

Hetgeen sporten bij AHC onderscheidt van fitness bij andere sportclubs, waaronder de budget fitness centra en kwalitatief hoogwaardige clubs, bestaat uit meer dan één bijzonderheid. We zetten ons in op tien verschillende aspecten die samen zorgen voor een betere sportervaring dan je ooit eerder hebt meegemaakt. Deze aspecten hebben we hieronder kort toegelicht om je er een beter beeld van te kunnen geven.  

Behulpzaam en enthousiast 

Wij proberen je altijd op een enthousiaste en behulpzame manier van dienst te zijn. Zo blijft bewegen nuttig én leuk.  

Goed opgeleide fitnessinstructeurs 

Geen zelfbenoemde personal trainers maar gediplomeerde instructeurs waarbij je altijd in goede handen bent.  

Ons unieke leefstijlprogramma; FeelGoodCoaching 

Sporten, bewegen, anders eten, het gaat vaak om meer dan alleen een stukje actief zijn. Met ons unieke FeelGoodCoaching leefstijlprogramma ondersteunen we jou dan ook volledig.  

De gezelligste sport huiskamer in de buurt 

Er zijn maar weinig plekken waar je je zo snel thuis zult voelen als in de gezelligste sporthuiskamer van de buurt, bij Active Health Center uiteraard!  

Veilig en schoon 

Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar dat is het lang niet altijd. Bij ons mag je in ieder geval wél te allen tijden rekenen op een schone en veilige omgeving om in de sporten. 

Een zwembad met water van 31 graden 

Ons prachtige zwembad blijft op een comfortabele temperatuur van 31 graden, waardoor je er eigenlijk nooit meer uit wilt.  

Uitdagende sport evenementen 

Vind je het leuk vindt om jouw, misschien wel nieuw ontwikkelde, sportiviteit eens te gebruiken? Dan kun je terecht op een van onze uitdagende sportevenementen.  

De afslankspecialist 

Vaak gaat sporten hand in hand met de wens om een aantal kilo af te vallen of slanker te worden. Wij hebben ons door de jaren heen ontwikkeld tot dé afslankspecialist, waardoor je ook voor dit doel bij Active Health Center aan het juiste adres bent!  

De sportschool waar je resultaten behaalt 

Gezellig sporten is een goede manier om naar resultaten toe te werken, net zoals dat resultaten weer motiveren om gezellig te komen sporten. Op die manier behaal je blijvende resultaten en kom je telkens graag weer terug.  

De allerleukste groepslessen 

Onze groepslessen zijn naast uitdagend en schaalbaar voor ieder niveau ook bijzonder leuk!  

De achterliggende gedachten 

Bovenstaande lijst met de manieren waarop sporten bij AHC verschilt van sporten bij andere centra vormt het resultaat van onze uitgebreide kennis met betrekking tot beweging en gezondheid. Dit alles zetten wij in om zoveel mogelijk mensen hun doelstellingen op het vlak van gezondheid te laten behalen op een manier die bij hen past. Iedere dag weer zetten wij ons in om de kwaliteit van leven voor onze leden te verbeteren en hen op een prettige, ongedwongen manier te helpen om resultaat te boeken.  

Samen aan jouw gezondheid werken 

Zou jij ook graag aan je persoonlijke gezondheid willen werken? Ons aanbod is bijzonder breed en zo ingericht dat we jou kunnen ontmoeten op de plek waar je staat. Van daaruit slaan we samen een weg in die goed voelt én de gewenste resultaten oplevert. Van afslankprogramma’s tot fysiotherapie en van groepslessen tot personal training, we kiezen een combinatie die past bij hetgeen jij nodig hebt om vooruit te komen. Bekijk dus de mogelijkheden om te sporten bij Active Health Center, vraag meteen een proefles aan en zet die eerste stap!  

Kom sporten bij Active Health Center! 

Sporten bij AHC is geschikt voor ieder niveau. Heb je nog vragen over onze aanpak of twijfel je om de eerste stap te zetten? Je kunt ons altijd vrijblijvend bereiken om je vragen te stellen. We vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en op een positieve manier aan je doelen kunt werken en zetten ons daar dan ook graag voor in. Neem dus gerust contact met ons op!  

Nieuws

  • Nu 24/7 fitness bij Active Health Center

    Wil je gebruik maken van 24/7 fitness? Leuk!

    Lees meer
  • Nieuwe fitnessapparatuur bij Active Health Center

    Leuke verrassing, dinsdag krijgen wij nieuwe fitnessapparatuur van Nautilus Strenght geleverd!

    Lees meer
Meer nieuws