• Active Health Center Leidschenveen & Ypenburg Home

Sportschool / Fitness in Nootdorp

Op je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt werken aan een gezondere levensstijl? Dat doe je bij Active Health Center, dé Sportschool in Nootdorp! Je kunt je eerst aanmelden voor een proefles, waarbij we je met plezier laten zien waarom onze fitness in Nootdorp zo’n fijne plek is om te sporten. Ben je overtuigd? Dan kun je je meteen aanmelden en vandaag nog beginnen. Bij Active Health Center hebben we alle nodige kennis in huis op het gebied van gezondheid en bewegen. Dit betekent dat we jou goed kunnen helpen bij het bereiken van je doelen, ongeacht wat die zijn! 

Abonnementen bekijken

Jouw manier van sporten 

Bij onze Sportschool in Nootdorp kun je sporten op een manier die bij jou past. Dat is wel zo prettig, want iedereen heeft natuurlijk andere voorkeuren. Daarom kun je er bij ons voor kiezen op te sporten zoals jij dat wilt. Dit kan individueel zijn, of juist met een personal trainer. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om uit één van de vele leuke groepslessen te kiezen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een les Aquafit, Bodypump of Fitbox? Het ruimte aanbod betekent dat er altijd wel een groepsles is die bij jou past.  

Start met een Gratis Proefdag bij Active Health Center 

De keuze voor een bepaalde sportschool, zoals onze Fitness in Nootdorp, is vaak geen gemakkelijke. Je wilt een plek kiezen waar je je thuis voelt en waar je prettig kunt sporten. Om dit proces gemakkelijker te maken nodigen we je dan ook graag uit om zelf eens te komen ervaren hoe het is om te sporten bij onze Sportschool in Nootdorp! Middels het formulier onderaan deze pagina kun je contact met ons opnemen, waarna we je gauw uitnodigen om eens langs te komen.  

Jouw persoonlijke doelen – Sportschool Nootdorp 

Bij Active Health Center staan jou persoonlijke doelen centraal. We kijken naar waar je nu staat en waar je graag naartoe wilt, waarna we een plan maken en samen zorgen dat je daar gaat komen. Je kunt hierbij vertrouwen op de expertise van onze personal trainers, instructeurs en fysiotherapeuten, zodat je altijd in goede handen bent. Zij hebben ruime ervaring, waardoor jij het wiel niet opnieuw uit hoeft te vinden! Hierdoor kun je met vertrouwen aan de slag en zul je al gauw resultaat boeken, wat natuurlijk weer nieuwe motivatie op zal leveren! 

Bedrijfsfitness 

Sporten is voor iedereen een goed idee, ongeacht je leeftijd of levensstijl. Een gezond en fit leven is nu eenmaal veel leuker, je voelt je fijner en zit beter in je vel. Op de werkvloer komt dat ook tot uiting. Moedig je medewerkers daarom aan om te sporten door bedrijfsfitness aan te bieden! Men is minder vaak ziek, de sfeer op de werkvloer gaat erop vooruit en een gezonde levensstijl helpt ook om efficiënter te gaan werken. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om buiten werktijden om te sporten, waardoor ook tijd geen obstakel hoeft te zijn. De kosten voor bedrijfsfitness zijn tot slot in zijn geheel aftrekbaar, dus er zijn voordelen te over. Vraag ons gerust naar meer informatie over bedrijfsfitness voor jouw bedrijf.  

Kom resultaat boeken bij Active Health Center Nootdorp

Waar wacht je nog op? Meld je aan en kom langs om jouw persoonlijke doelen binnen de kortste keren te behalen! Met jouw motivatie en onze betrokken, persoonlijke begeleiding gaat ons dat zeker lukken. Vul het formulier hieronder in en meld je vandaag nog aan voor een Gratis Proefdag, waarbij je Active Health Center leert kennen en de eerste stap kunt zetten naar een gezonder, leuker leven. Voor welk doel ga jij? 

 

Nieuws

  • Nieuwe fitnessapparatuur bij Active Health Center

    Leuke verrassing, dinsdag krijgen wij nieuwe fitnessapparatuur van Nautilus Strenght geleverd!

    Lees meer
  • Yes, zaterdag 5 juni terug naar (bijna) normaal bij AHC!

    Met de nieuwe versoepelingen die zaterdag 5 juni ingaan is het bij jouw club bijna weer zoals het voor corona was.

    Lees meer
Meer nieuws