• Active Health Center Leidschenveen & Ypenburg Home

Personal Training - iets voor u?

Heeft u een bijzondere doelstelling die u wilt bereiken? Heeft u een beperking? Wilt u graag afvallen en lukt dit niet? Wilt u spiermassa creëren? Heeft u een stressvolle baan of gezinsleven en schiet het sporten er steeds bij in? Beoefent u een sport (op hoog niveau) en wilt u hierin verbeteren?

Herkenbaar? Dan is personal training bij Active Health Center iets voor u!

Personal training bij Active Health Center Leidschenveen en Ypenburg richt zich op uw leefstijl, op uw voedingspatroon en op uw trainingsdoel.
Personal training gaat nóg een stap verder dan de reguliere fitness begeleiding bij onze sportschool.
De begeleiding is intensiever doordat er meer contactmomenten zijn en deze een andere insteek hebben.

Onze personal trainers luisteren naar u, begrijpen u en weten wat u nodig heeft om uw doelstelling te kunnen bereiken.
De intensieve samenwerking met uw trainer zorgt ervoor dat u uw persoonlijke trainingsplan kunt volhouden en uw doelstelling op een efficiënte, effectieve en leuke manier kunt bereiken. Ongeacht van uw achtergrond of doelstelling, bij Active Health Center Den Haag en Delft is er altijd een personal trainer die gespecialiseerd is om u te helpen.

Personal training bij Active Health Center richt zich op leefstijl, voeding en training.

Leefstijl
Om op langer termijn succesvol te zijn en uw behaalde resultaat te behouden of voort te zetten is het stapsgewijs veranderen van uw leefstijl belangrijk. De personal trainers van Active Health Center Den Haag en Delft gaan u hierbij helpen. U ontvangt een logboek met opdrachten en advies op gebied van leefstijl, voeding en training.

Op het gebied van leefstijl zijn er opdrachten die u zelf thuis maakt en bespreekt met de personal trainer. Deze opdrachten zijn gericht op het verkrijgen van inzicht in uw gewoontes. Dit draagt bij aan het creëren van een verandering in uw gewoontes en gedrag. Dit is essentieel voor het veranderen en/of verbeteren van uw leefstijl. 

Voeding
Afhankelijk van uw doelstelling zal de personal trainer van Active Health Center Den Haag en Delft u op dit gebied adviseren en begeleiden. Een gezond voedingspatroon is voor iedereen van belang is. Echter is voor de doelstellingen afslanken en spiermassa opbouwen voeding extra van belang.

Training
 U ontvangt van de personal trainer een trainingsplan welk gericht is op het behalen van uw persoonlijke doelstelling. Het trainingsplan omvat de personal training sessies met de personal trainer van Active Health Center Den Haag en Delft, waarbij er 1 op 1 begeleiding is gedurende de gehele training en trainingsschema’s voor individuele fitness training en/of advies over het volgen van groepslessen bij Active Health Center.

U kunt zelf kiezen met welke personal trainer bij Active Health Center u aan de slag gaat. Onze personal trainers hebben uiteenlopende ervaringen en specialisaties.
U heeft keuze uit verschillende personal training pakketten. De personal trainer adviseert u graag welk pakket het beste aansluit bij uw doelstelling.

Wat kunt u verwachten van uw personal trainer?
- Uitgebreide intake
- Trainingsplan gericht op uw doelstelling
- 1 op 1 personal training sessies
- Begeleiding op maat
- Advies over voeding en leefstijl
- Bewaken en controleren uw progressie
- Intensief contact en persoonlijke motivatie
- Eindmeting en evaluatie

Wilt u meer weten over uw mogelijkheiden?
Neem direct contact met ons op! 

Nieuws

  • Ariana haalt mooie resultaten bij AHC.

    Mijn naam is Ariana en dit is het vervolg op mijn eerste verhaal die ik in september 2020 met jullie heb gedeeld.

    Lees meer
  • Personal Training bij AHC tijdens lockdown.

    Fit worden tijdens de lockdown?

    Lees meer
Meer nieuws