• Active Health Center Leidschenveen & Ypenburg Home

Nieuwe fitnessapparatuur bij Active Health Center

De afgelopen weken heb je misschien verschillende berichten, gecombineerd met een prijsvraag, voorbij zien komen over welke nieuwe apparatuur we geleverd krijgen. Leuke verrassing, in tegenstelling tot wat in de prijsvraag staat, krijgen wij dinsdag geen selectie maar al deze toestellen van Nautilus Strength.

Het was in deze financieel uitdagende tijd een moeilijke beslissing om te nemen maar we hebben die voor de laatste lockdown toch gemaakt. Jij verdient het namelijk om op apparatuur te trainen die je elke keer weer motiveert en uitdaagt om zo jouw persoonlijke doelstellingen te halen.

Wij hebben gekozen voor het A-merk Nautilus. Nautilus heeft de moderne krachttrainingcategorie meer dan 40 jaar geleden uitgevonden en het merk blijft doorontwikkelen en innoveren op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Deze manier van werken past goed bij onze eigen visie.

Vrijdag wordt de ''oude'' krachtapparatuur van Teca opgehaald. Er blijven genoeg toestellen staan maar tot woensdag kan je hierdoor wel minder optimaal trainen. Gelukkig kan je eenvoudig via de app een tijdslot in Ypenburg reserveren en daar van de fitness gebruik maken.

Wij hopen dat je net zo blij bent als wij met de nieuwe apparatuur en hopen je snel op de club te zien.

Nieuws

  • Nieuwe fitnessapparatuur bij Active Health Center

    Leuke verrassing, dinsdag krijgen wij nieuwe fitnessapparatuur van Nautilus Strenght geleverd!

    Lees meer
  • Yes, zaterdag 5 juni terug naar (bijna) normaal bij AHC!

    Met de nieuwe versoepelingen die zaterdag 5 juni ingaan is het bij jouw club bijna weer zoals het voor corona was.

    Lees meer
Meer nieuws