• Active Health Center Leidschenveen & Ypenburg Home

Nieuwe app bij AHC

Hoe kan je gebruik maken van deze app?. 

Je ontvangt een activatiemail van Virtuagym waarin wordt gevraagd jouw account te activeren en een wachtwoord in te stellen (controleer de spambox of map ongewenste email). Jouw email is de gebruikersnaam, zelf maak je een eigen wachtwoord aan. Zodra dit is gedaan heb je toegang tot de nieuwe app van AHC.

App downloaden
Download in de Google Play Store of in de Apple Store de Virtuagym app. De app is te vinden door via de zoekfunctie op de term 'Active Health Center' te zoeken. Vervolgens download je de app op jouw telefoon.

Persoonlijke instellingen
Log in op de app. Ga vervolgens naar het menu “ik" rechts onder en dan naar het radertje rechts bovenin. Stel als eerste jouw profiel, privacy en email voorkeuren in en check je n.a.w. gegevens. Door de opties van het scherm te doorlopen maak je jouw profiel persoonlijk. Zoek jouw leukste foto uit en voeg deze toe als profielfoto (let op, jouw gezicht moet wel duidelijk herkenbaar zijn). Wil je jouw profiel verder personaliseren? Log dan in op de url https://activehealthcenterypenburg.virtuagym.com/ of https://activehealthcenterleidschenveen.virtuagym.....

Mogelijkheden (tegels)
Op het beginscherm van de app zie je meerdere tegels waaronder voeding, workouts en bijvoorbeeld uitdagingen. Wat kan je hier bijvoorbeeld mee?

Rooster
In het rooster kan je geplande groepslessen, het fitnessrooster (volgt nog) en andere evenementen zien. In het rooster kan je de verschillende activiteiten boeken en meteen aan jouw agenda toevoegen (mijn plan). Als de club weer geopend is kan je de groepslessen onbeperkt en max 3 dagen vooruit boeken. Wil je bij de andere vestiging sporten? Wissel dan met de pijltjes rechts bovenin van club of met de tegel clubzoeker.

Workouts
Hier vind je verschillende trainingsplannen (straks ook van AHC) en heb je de mogelijkheid jou eigen trainingsplan te maken.

Uitdagingen
Werk samen met of juist tegen andere gebruikers van de app naar een bepaald doel toe. Je hebt o.a. de mogelijkheid om zelf uitdagingen aan te maken. De voorgang van uitdagingen wordt automatisch geüpdatet zodra je de betreffende oefeningen in jouw activiteitenkalender als voltooid markeert.

Voeding
Vanuit de tegel voeding ga je naar de voedingsapp Food. Stel je eigen persoonlijk plan op om af te vallen, voor spieropbouw of gezond te blijven. Met Food krijg je inzicht in jouw voedingspatroon met behulp van gedetailleerde statistieken en kan je gemakkelijk jouw calorieconsumptie bijhouden.

Voortgang
Op het gebied van voortgang heb je bijna onbeperkte mogelijkheden om jouw progressie te volgen. Hier kan je perfect zien hoe je dichter bij je doelen komt. Met het potloodje rechts bovenin kan je de verschillende waardes toevoegen die jij zelf wilt volgen. Denk bijvoorbeeld aan aantal stappen, bloedwaarde glucose, hoe snel je 1000m aflegt op de loopband.

Community
Hierin zullen verschillende groepen aangemaakt worden waarin we met jou kunnen communiceren. Maar waar jij ook als sporter in contact kan komen met andere sporters. De groepen AHC Leidschenveen en AHC Ypenburg zijn alvast aangemaakt om jou op de hoogte te brengen van de nieuwtjes binnen AHC.

Ook voor ons is de app nieuw en er valt nog veel te ontdekken. De komende maanden zullen wij onze ontdekkingen met je delen in de nieuwsbrieven, social media en de community. Natuurlijk hopen we dat ook jij actief met de app aan de slag gaat.

Met onze nieuwe app en de faciliteiten die wij bieden, heb je nu alles in huis om aan je gezondheid te werken en ook in deze uitdagende tijd je doelen te behalen.

Om je te bedanken voor jouw support, krijg je van ons de pro versie van deze app een jaar lang gratis.

PS Onze oude app blijven we tot nader order nog even gebruiken.

Nieuws

  • Ariana haalt mooie resultaten bij AHC.

    Mijn naam is Ariana en dit is het vervolg op mijn eerste verhaal die ik in september 2020 met jullie heb gedeeld.

    Lees meer
  • Personal Training bij AHC tijdens lockdown.

    Fit worden tijdens de lockdown?

    Lees meer
Meer nieuws