• Active Health Center Leidschenveen & Ypenburg Fitness

NIeuw: Active Zone

Active Health Center Ypenburg heeft de afgelopen periode een flinke verbouwing en facelift ondergaan.
De mogelijkheden voor fitness training zijn daarmee aanzienlijk uitgebreid. De fitness is nu ingedeeld in een aantal zones:

-Functional Zone; functionele training met o.a. fitness rek, squat rek, dumbells en cable station, voor individuele training of in groepsverband
-Strength Zone; training van kracht met apparatuur
-Cardio Zone; training van condite met cardio apparatuur
-Active Zone; small group trainingen

De Active Zone is ons nieuwste trainingszone die vanaf 19 maart in gebruik zal worden genomen. Hier worden korte workouts van 30 minuten gegeven met veel persoonlijke coaching door onze instructeurs. Dit is een ideale opstap naar groepslessen of aanvulling op jouw fitness schema. We bieden de volgende lessen aan in deze zone.

Spin Active
Deze les is geschikt voor sporters die graag korter en effectiever willen trainen. Spinning is toegankelijk omdat je zelf het niveau kunt bepalen door middel van tempo en weerstand. Toch zien we dat de drempel om een volledige les te volgen hoog is. Deze variant is toegankelijk, ook voor mensen zonder ervaring met spinning. Snelle conditieverbetering, hoge verbranding en fietsen op motiverende muziek onder begeleiding van een coach zorgen voor een voldaan gevoel en dat in slechts 30 minuten.  

DONDERDAG 09.15-09.45 uur o.l.v. Maurice 

Flex Active
Deze les is geschikt voor sporters die meer flexibiliteit willen ontwikkelen en hun mobiliteit willen verbeteren.
Dit kan verschillende doeleinden hebben; minder spanning in je spieren, meer bewegingsvrijheid of het voorkomen van blessures.
Een stukje onderhoud voor ons lichaam om optimaal te kunnen blijven presteren, in het dagelijkse leven en tijdens een workout.
Verschillende houding voor het stretchen, met en zonder materialen. Een prettige en effectief half uurtje, alleen gericht op het fysieke aspect.

ZATERDAG 11.30-12.00 o.l.v. Emre

Reserveren voor deze lessen kan binnenkort via onze website!

Nieuws

  • Ariana haalt mooie resultaten bij AHC.

    Mijn naam is Ariana en dit is het vervolg op mijn eerste verhaal die ik in september 2020 met jullie heb gedeeld.

    Lees meer
  • Personal Training bij AHC tijdens lockdown.

    Fit worden tijdens de lockdown?

    Lees meer
Meer nieuws