• Active Health Center Leidschenveen & Ypenburg Home

Maurice runs for Kika!

Op 8 oktober 2017 ga ik, Maurice Meinders, in samenwerking met Kika de marathon van Chicago lopen. Om zo een bijdrage te kunnen leveren om de overlevingskansen van kinderen met kanker te vergroten.

Ik kan mij nauwelijks een voorstelling maken hoe heftig het is als je zoon of dochter kanker heeft. Je kind die geen onbezorgd kind meer kan zijn. De zorgen die je als ouders en familie hebt. Verschrikkelijk! Kika heeft als doel 95% van kinderkanker te genezen in 2025. Dit kan alleen door veel onderzoek en daar is geld voor nodig. Hoe denk ik hieraan een bijdrage te kunnen leveren?

Door de benodigde €5850 (en natuurlijk het liefst meer) op te halen om de marathon van Chicago te mogen lopen. Het gaat zwaar worden om deze marathon te lopen maar ik heb een hoger doel voor ogen dan mijn eigen sportieve doel. Ik doe dit voor de kinderen en met kanker en om deze vreselijke ziekte uit de wereld te helpen.

De eerste donaties heb ik binnen maar er is meer geld nodig om aan het bedrag van €5850 te komen. Daarom organiseer ik de volgende sportieve activiteiten (er komen nog meer leuke en ludieke acties maar ideeen en hulp zijn van harte welkom).

• 17 april Paasbootcamp
• 27 april Koningsdag Orange Bootcamp
• 05 juni Pinksterbootcamp.

We verzamelen voor de deur bij Active Health Center Leidschenveen. Daarna gaan we de wijk in voor een urban bootcamp. Iedereen mag meedoen, ook niet leden. Om mee te doen graag een bijdrage (naar eigen keuze) via https://www.runforkikamarathon.nl/maurice-meinders onder vermelding van de bootcamp waaraan jij wilt meedoen.

P.s. Alleen een bijdrage is natuurlijk ook van harte welkom.

 

 

Nieuws

  • Ariana haalt mooie resultaten bij AHC.

    Mijn naam is Ariana en dit is het vervolg op mijn eerste verhaal die ik in september 2020 met jullie heb gedeeld.

    Lees meer
  • Personal Training bij AHC tijdens lockdown.

    Fit worden tijdens de lockdown?

    Lees meer
Meer nieuws