• Active Health Center Leidschenveen & Ypenburg Home

Vanaf 11 mei weer groepslessen buiten!

Gisteravond presenteerde premier Mark Rutte de routekaart met versoepelingen van maatregelen tot het einde van de coronacrisis. Vol ongeloof hoorde we dat wij als sportscholen vrijwel als laatste op 1 september onze deuren mogen openen.

Wij zijn ervan overtuigd dat sporten essentieel is om fit en gezond te blijven. Om je immuunsysteem te versterken en je te beschermen tegen het virus. Het is voor ons dan ook niet te begrijpen dat deze keuze is gemaakt en sportclubs als laatste op deze routekaart staan. Met deze keuze laat het kabinet 3 miljoen sportende Nederlanders in de kou staan waaronder veel mensen met een chronische aandoening als reuma, diabetes en NAH.

Baal jij er ook zo van dat je nog niet kan sporten? Er is een petitie gestart om sportscholen eerder te openen: https://petities.nl/petitions/sportscholen-openen-op-21-mei-2020

Maar wij sporters geven niet snel op en gelukkig waren er ook lichtpuntjes tijdens deze persconferentie.

 1. Er volgt dinsdag een gesprek tussen de regering en de branchevereniging om eerder te kunnen openen.
 2. Vanaf 11 mei mag er buiten gesport worden.
 3. Vanaf 11 mei mag het zwembad open.

Wat er vanaf maandag precies weer mogelijk is in het zwembad, kunnen we nu nog niet zeggen. Morgen publiceren de samenwerkende partijen in de zwembranche een protocol om op een veilige en verantwoorde manier van het zwembad gebruik te kunnen maken. Na aanleiding van dit protocol komen wij binnen een aantal dagen met ons plan van aanpak.

Wat we al wel kunnen vertellen is dat we vanaf woensdag 13 mei volop lessen gaan aanbieden in de buitenlucht!! Elke dag meerdere groepslessen en meerdere Outdoor Actives (total active, core active, bootcamp) gegeven door jouw favoriete fitnessinstructeurs.

Dit weekend komen wij met het rooster voor deze lessen en de maatregelen die gelden om aan deze lessen te kunnen deelnemen vanwege corona.

Wij zijn er klaar voor, jullie ook ?

#seeyousoon #everyworkoutcounts #fitness #groepslessen #ypenburg #activehealthcenter #feelgoodclubs #leidschenveen

Nieuws

 • Ariana haalt mooie resultaten bij AHC.

  Mijn naam is Ariana en dit is het vervolg op mijn eerste verhaal die ik in september 2020 met jullie heb gedeeld.

  Lees meer
 • Personal Training bij AHC tijdens lockdown.

  Fit worden tijdens de lockdown?

  Lees meer
Meer nieuws