• Active Health Center Leidschenveen & Ypenburg Home

Vanaf 1 juli fitness reserveren bij AHC.

Yes, het is bijna zover. Onze beide clubs mogen zoals het er nu uit ziet, de deuren openen per 1 juli en dat betekent dat er weer gefitnest kan worden. De afgelopen periode hebben wij daarom hard gewerkt om de club coronaproof te maken. Daarnaast voldoen we aan alle eisen zoals het juiste ventilatie- en airconditioningsysteem. 

Om iedereen op een veilige manier te kunnen laten sporten zijn er vanuit de brancheverenigingen NL Actief en onze overheid een aantal spelregels opgesteld. Een van de belangrijkste voorwaarden, naast de maatregelen van het RIVM, is dat wij als sportschool altijd moeten weten wie er bij ons sport. Net als het reserveren voor de groepslessen wordt reserveren voor de fitness verplicht.

In de praktijk zal je bij AHC weer redelijk kunnen gaan sporten op de tijden zoals je gewend was. Waarom? Onze fitnesszalen hebben een grote vloeroppervlakte in verhouding tot ons ledenaantal en daarom kunnen er relatief veel leden op een verantwoorde manier sporten. Bij bijvoorbeeld de low budget clubs zal je niet of minder kunnen sporten op de tijden dat jij wilt omdat zij per club meer leden hebben per m2.

Veel van onze sporters zijn al gewend om via de app te reserveren voor de groepslessen. Als je dit nog niet hebt gedaan willen we je vragen om voor de opening de app te downloaden en de activiteit fitness te reserveren. Als je aan de hand van deze reservatie vragen hebt, kunnen we die ruim voor de opening beantwoorden waardoor jij vanaf 1 juli meteen kan starten.

Informatie over waar en hoe je de app kan downloaden vind je hier: www.ahcdenhaag.nl/uploads/AHC%20App.jpg

We hebben 10 minuten geleden een nieuwsbrief gestuurd met daarin je inloggegevens voor de app. 

Uiteraard kunnen we jullie hiermee helpen, mochten er vragen over zijn. Je kan ons telefonisch of per mail bereiken.

De komende weken zullen we uitleggen welke andere spelregels er zijn om het sporten op een veilige en verantwoorde manier te faciliteren.

PS Om te oefenen met reserveren kan je natuurlijk deze maand al meedoen met de buitenlessen zoals de Outdoor Active (Fitness) en onze groepslessen. Dat zijn twee vliegen in een klap! En je begint een stuk fitter op 1 juli en je weet hoe het reserveren werkt.

#wegaanweerbeginnen #fitness #bestgymintown #activehealthcenenterleidschenveen #everyworkoutcounts

Nieuws

  • Vanaf 1 juli fitness reserveren bij AHC.

    Yes, het is bijna zover. Onze beide clubs mogen zoals het er nu uit ziet, de deuren openen per 1 juli.

    Lees meer
  • Fitness met korting en zonder verplichtingen!

    Voor iedereen die liever nu buiten sport dan binnen, de Active Health Center rittenkaart met 50% korting.

    Lees meer
Meer nieuws