• Active Health Center Leidschenveen & Ypenburg Home

Vanaf 1 juli fitness zonder reserveren bij AHC.

Yes, het is bijna zover. Onze beide clubs mogen zoals het er nu uit ziet, de deuren openen per 1 juli en dat betekent dat er weer gefitnest kan worden. De afgelopen periode hebben wij daarom hard gewerkt om de club coronaproof te maken. Daarnaast voldoen we aan alle eisen zoals het juiste ventilatie- en airconditioningsysteem. 

Om iedereen op een veilige manier te kunnen laten sporten zijn er vanuit de brancheverenigingen NL Actief en onze overheid een aantal spelregels opgesteld. Een van de belangrijkste voorwaarden, naast de maatregelen van het RIVM, is dat wij als sportschool altijd moeten registreren wie er bij ons op welke dag sport. Dat is voor ons geen probleem wat elke keer dat je incheckt wordt je aanwezigheid gerigistreerd. Maar alsjebliefst, voor ieders veiligheid, vergeet niet in te checken.

Afstand houden in onze clubs is geen probleem. Waarom? Onze fitnesszalen hebben een grote vloeroppervlakte in verhouding tot ons ledenaantal en daarom kunnen er relatief veel leden op een verantwoorde manier sporten. Bij bijvoorbeeld de low budget clubs zal je niet of minder kunnen sporten op de tijden dat jij wilt omdat zij per club meer leden hebben per m2.

Zie we je weer snel in de club?

#wegaanweerbeginnen #fitness #bestgymintown #activehealthcenenterleidschenveen #everyworkoutcounts

Nieuws

  • Ariana haalt mooie resultaten bij AHC.

    Mijn naam is Ariana en dit is het vervolg op mijn eerste verhaal die ik in september 2020 met jullie heb gedeeld.

    Lees meer
  • Personal Training bij AHC tijdens lockdown.

    Fit worden tijdens de lockdown?

    Lees meer
Meer nieuws