• Active Health Center Leidschenveen & Ypenburg Home

Corona update 3

Het persbericht van onze premier Rutte op dinsdag 21 april hadden wij ons anders voorgesteld. We hadden verwacht dat er een datum was genoemd waarop wij als sportschool onze deuren konden openen. Spijtig genoeg is dat niet gebeurd al waren er wel enkele lichtpuntjes.

Wij denken dat we minimaal tot 20 mei gesloten blijven (fysiotherapie uitgezonderd). Gelukkig komt de regering steeds meer tot inzicht dat er ook gedacht moet worden aan de gezondheid van de mensen die niet tot de kwetsbare groep behoren. Hopelijk zorgt dit ervoor dat wij uiterlijk 1 juni open kunnen en jij als sporter, samen met ons, weer kan werken aan je gezondheid!

Inmiddels heeft onze branche vereniging NL Actief een protocol verantwoord sporten opgesteld en deze aangeboden bij het ministerie van Economische Zaken. We zijn druk bezig om onze bedrijfsvoering aan te passen waardoor, zodra wij onze deuren mogen openen, jij in een gecontroleerde en veilige omgeving kan sporten.

In onze vorige nieuwsbrief hebben wij twee opties aangeven voor het incasso van mei. Wij hebben gekozen voor de optie om nu gedeeltelijk te incasseren. Voor de maand mei incasseren wij 70% en als extra compensatie krijg jij een keer Personal Training in de buitenlucht en een gratis e-health consult fysiotherapie. Als je hier gebruik van wil maken graag even mailen met info@ahcleidschenveen.nl of info@ahcypenburg.nl.

De compensatiemaatregelen zijn nu:

1. Een maand gratis leefstijlprogramma Body Support t.w.v. €40,-. Body Support ondersteunt bij een gezonde leefstijl. Afvallen wordt gemakkelijker met de praktische tips, kant- en klare- boodschappenlijstjes en lekkere recepten. En de boodschappen zijn met 1 druk op de knop ook nog eens online te bestellen. Ideaal tijdens deze coronacrisis. Bij interesse graag even mailen.

2. Je ontvangt van ons een abonnement-tegoed t.w.v. €100,- (twee maanden gratis sporten inclusief clubcard) die je cadeau kan doen aan een nieuw sportmaatje. Op te halen als de sportschool weer open is.

3. Dat wij noodgedwongen gesloten zijn, wil niet zeggen dat we je nu niet kunnen helpen bij een gezondere leefstijl. Daarom blijven wij zo lang we gesloten zijn online video's posten van jullie favoriete instructeurs.

4. De mogelijkheid om gratis House of Workouts en Les Mills on Demand te volgen.

5. Een keer gratis Personal Training t.w.v. €60,- en een e-health consult fysiotherapie t.w.v. €79 te gebruiken voor 1 juni.

Wij hopen dat je begrip kan opbrengen voor de situatie en staan open voor suggesties en of vragen over de door ons genomen maatregelen.

Graag maken we van de gelegenheid gebruik om iedereen te bedanken die heeft aangegeven dat hij voor mei het volledige bedrag wil laten incasseren. Heb je dit nog niet gedaan en wil jij ons in deze onzekere periode ook ondersteunen? Via onderstaande link kan je aangeven dat je ook in mei graag het volledige bedrag wil betalen.

www.ahcdenhaag.nl/over-ons/corona-abonnement/

Jouw gezondheid en sportplezier staat bij ons altijd bovenaan. Wees dan ook voorzichtig, let goed op elkaar en help elkaar waar mogelijk.

We hopen je snel weer te zien,
Team Active Health Center 

Nieuws

  • Ariana haalt mooie resultaten bij AHC.

    Mijn naam is Ariana en dit is het vervolg op mijn eerste verhaal die ik in september 2020 met jullie heb gedeeld.

    Lees meer
  • Personal Training bij AHC tijdens lockdown.

    Fit worden tijdens de lockdown?

    Lees meer
Meer nieuws