• Active Health Center Leidschenveen & Ypenburg Home

Corona update 15-12-2020

Wie had dit vorig jaar tijdens de feestdagen durven te voorspellen. De situatie is nu wel anders dan in maart. Er is gelukkig licht aan het eind van de coronanatunnel.

De sportscholen blijven tot 19 januari dicht (fysiotherapie blijft geopend). Maar wij gaan doen waar Active Health Center goed in is, namelijk jou deze periode FIT & GEZOND houden.

Het is altijd even wachten hoe de maatregelen precies uitpakken. De branchevereniging is nu in overleg met het ministerie van VWS om duidelijkheid te krijgen. We zullen deze week een nieuwsbrief versturen met daarin alle mogelijkheden en houdt daarnaast onze app, website en sociale kanalen (YouTube, Instagram en Facebook) in de gaten voor aankondigingen over on demand thuis work-outs en live streams.

Je kan in ieder geval online groepslessen, voedingsbegeleiding en hopelijk duo PT buiten verwachten!

De feestdagen staan voor de deur, een mooi moment om te vieren wat we wel hebben, elkaar en onze gezondheid! Wij hopen jullie snel weer te zien op de club.

Stay safe en zorg voor elkaar!

PS in beide clubs kan je de komende periode een aantal leuke verbeteringen verwachten. Hier wilden we deze week meer over gaan vertellen. Alleen vraagt deze lockdown nu onze aandacht waardoor we met de feestdagen met spannend nieuws gaan komen!

#lockdown #weblijvenpositief #feelgoodclubs #activehealthcenter #outofthebox

Nieuws

  • Ariana haalt mooie resultaten bij AHC.

    Mijn naam is Ariana en dit is het vervolg op mijn eerste verhaal die ik in september 2020 met jullie heb gedeeld.

    Lees meer
  • Personal Training bij AHC tijdens lockdown.

    Fit worden tijdens de lockdown?

    Lees meer
Meer nieuws