• Active Health Center Leidschenveen & Ypenburg Home

Corona compensatie update

Beste sporters,

Allereerst willen wij onze sporters bedanken voor de lieve berichtjes en steunbetuigingen. Dat ontroert ons en geeft ons tegelijkertijd energie!. Samen komen we door deze moeilijke tijd!

In o.a. enkele reacties op facebook werden we gewezen op het feit dat bijvoorbeeld Fit for Free, Sport City en Snow World hun abonnementen bevriezen en stoppen tijdelijk met incasseren. Dit zijn bedrijven die of beurs genoteerd zijn of in eigendom van een investeringsmaatschappij. Zij kunnen deze maatregelen zonder al te veel gevolgen nemen. Wij zijn een lokale sportaanbieder en voor ons heeft dit wel degelijk gevolgen.

Door de diverse noodmaatregelen van het kabinet, zullen wij hopelijk gedeeltelijk in onze kosten tegemoet worden gekomen. Maar veel van onze vaste lasten moeten wij blijven betalen en ook het inkomstenverlies door de verplichte maar terechte sluiting zal niet of slechts minimaal door de overheid worden gecompenseerd.

Volgens onze branche vereniging NL- actief staan wij in ons recht vanwege de overmachtssituatie om een volledig betaling te incasseren voor de maanden dat wij dicht zijn zonder hiervoor een compensatie te bieden. Maar dit gaat tegen onze principes in, want zonder jou, onze sporters, hebben wij namelijk geen bestaansrecht. Daarom vinden wij dat wij deze betaling niet van jou kunnen eisen terwijl wij niet de service kunnen bieden die je van ons gewend zijn. Voor de maand april zullen wij incasseren als normaal, besluit de overheid dat we langer dicht moeten dan zal er eventueel gedeeltelijk of geen incasso plaatsvinden voor de maand mei en wordt de einddatum van het abonnement met een zelfde periode opgeschoven.

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn de aankomende periode, en de drie weken te compenseren die wij gesloten zijn, willen wij jou graag het volgende aanbieden:

1. Doordat we nu vaker thuis zijn is de kans dat er gesnackt word veel groter. In combinatie met minder sporten krijgen wij allemaal te maken met wat extra kilo's. Ook wij :)

Daarom willen wij iedereen een maand gratis leefstijlprogramma Body Support t.w.v. €40,- aanbieden. Body Support ondersteunt bij een gezonde leefstijl. Afvallen wordt gemakkelijker met de praktische tips, kant- en klare- boodschappenlijstjes en lekkere recepten. En de boodschappen zijn met 1 druk op de knop ook nog eens online te bestellen. Ideaal tijdens deze coronacrisis. Maak hier online je afspraak Maak direct een afspraak.

2. Je ontvangt van ons een abonnement-tegoed t.w.v. €100,- (twee maanden gratis sporten inclusief clubcard) die je cadeau kan doen aan een nieuw sportmaatje. Op te halen als de sportschool weer open is.

3. Dat wij noodgedwongen gesloten zijn, wil niet zeggen dat we je nu niet kunnen helpen bij een gezondere leefstijl. Daarom blijven wij zo lang we gesloten zijn online video's posten van jullie favoriete instructeurs (waarschijnlijk ook nadat wij weer open zijn want wij krijgen er zo veel goede reacties op). Daarnaast is er de mogelijkheid om bij ons fitnessmateriaal te lenen zoals pump spullen, xco's enz.

4. Vanaf volgende week krijgt iedereen de mogelijkheid om naast House of Workouts ook 60 dagen lang gratis Les Mills on Demand te volgen.

Vanwege corona ontvangen wij op dit moment veel meer opzeggingen dan normaal. Daarnaast lopen wij inkomsten mis doordat er geen horecaomzet is, er bijna geen fysiopatiënten komen en wij geen nieuwe sporters in onze sportschool kunnen verwelkomen. Daarnaast vallen de inkomsten geheel of gedeeltelijk weg van de automatisch incasso in mei. Wij willen graag onze collega's nu en in de toekomst hun salaris blijven betalen en jou kunnen blijven helpen en daarom hebben wij jouw hulp nodig.

Wil jij ons in deze onzekere periode ondersteunen, dan kan dat op de volgende manieren:
1. Zeg niet op vanwege corona.
2. Aangeven via onderstaande link dat je ook in mei graag het volledige bedrag wil betalen www.ahcdenhaag.nl/over-ons/corona-abonnement/.
3. Onze filmpjes op facebook delen om zo onze bekendheid als gezelligste groepslessenclub te vergroten.
4. Abonneren op ons YouTube kanaal (dit is gratis) zodat wij live lessen kunnen uitzenden.
5. Als ambassadeur ons promoten en snel je abonnement-tegoed t.w.v. €100,- aan een nieuw sportmaatje cadeau doen.

Wij hopen dat iedereen begrip kan opbrengen voor de situatie en staan open voor suggesties en of vragen over de door ons genomen maatregelen.
 

Jouw gezondheid en sportplezier staat bij ons altijd bovenaan. Wees dan ook voorzichtig, let goed op elkaar en help elkaar waar mogelijk.

Met sportieve groet,
Team Active Health Center

Nieuws

  • Ariana haalt mooie resultaten bij AHC.

    Mijn naam is Ariana en dit is het vervolg op mijn eerste verhaal die ik in september 2020 met jullie heb gedeeld.

    Lees meer
  • Personal Training bij AHC tijdens lockdown.

    Fit worden tijdens de lockdown?

    Lees meer
Meer nieuws