• Active Health Center Leidschenveen & Ypenburg Home

Gratis informatieavond over afvallen met gewichtsconsulent Averill.

Op donderdag 3 oktober om 18:30 uur (Ypenburg) en donderdag 10 oktober om 18:30 (Leidschenveen) wordt er een informatie avond over ons nieuwe en effectieve voedingsprogramma Body Support gehouden. Niet alleen vertellen wij je alle in en outs en de behaalde resultaten maar ook is er een ingezonden video te zien waarin een van de deelnemers van nu vertelt hoe zij het programma ervaart.

Body Support is een leefstijl/voedingsprogramma waarbij je verantwoord met voeding leert om te gaan door middel van een persoonlijke coach. Daarnaast krijg je elke dag van ons een ander menu. Zo hoef je in het begin niet na te denken of je wel de juiste gezonde keuzes maakt.

Met Body Support ben je slimmer bezig. Of je nu wilt afvallen, op gewicht blijven of het maximale uit je training wilt halen. Door een uitgekiend eetpatroon verbrand je meer, krijg je meer energie en blijf je beter in balans.

Zijn jouw interesses gewekt? Reserveer een plek via onze App of mail met info@ahcleidschenveen.nl of info@ahcypenburg.nl, er zijn maar 10 plekken beschikbaar!

Nieuws

  • Buitensporten met korting!

    Voor iedereen die liever nu buiten sport dan binnen, de Active Health Center rittenkaart met 50% korting.

    Lees meer
  • Vanaf 11 mei weer groepslessen buiten!

    Gisteravond presenteerde premier Mark Rutte de routekaart met versoepelingen van maatregelen tot het einde van de coronacrisis.

    Lees meer
Meer nieuws