• Active Health Center Leidschenveen & Ypenburg standaard

Afvallen met Straight Away bij Active Health Center*

Straight Away is een zeer effectief voedingsplan om af te vallen. De maaltijden van Straight Away bevatten hoogwaardige eiwitten en leveren alle vitamines en mineralen die het lichaam dagelijks nodig heeft. Met Straight Away kan verantwoord worden afgeslankt, zonder dat er voor ieder pondje gezucht en gepuft moet worden. Dankzij Straight Away wordt afvallen leuker, lekkerder en vooral sneller!*

Afvallen onder persoonlijke begeleiding*

De rol van de coach is cruciaal voor het slagen van het Straight Away programma. Debby, jouw personal coach, is adviseur, tipgever, steun en toeverlaat. Als (ervarings-) deskundige weet zij wat het is om overgewicht te hebben en kent zij alle valkuilen. Debby is gecertificeerd en heeft een gedegen training ondergaan om jou te mogen begeleiden.

Het Straight away dieet vervangt gedeeltelijk of helemaal jouw normale voeding. Elke dieetmaaltijd bevat ca 200 calorieën. Dit lage calorieniveau heeft tot gevolg dat je snel afvalt en in een korte tijd jouw streefgewicht bereikt. De samenstelling kan zelf worden bepaald, met keuze uit shake's, warme maaltijden, soepen, pap en repen.*

Meer informatie over afvallen met Straight Away?*

Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

 

* AHC doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Sportschool Active Health Center Leidschenveen of Ypenburg in Den Haag is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness. Bij Active Health Center ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start vandaag nog met de Gratis Proefdag of laat je alvast gratis adviseren met de Gratis Sportadvies Check.

Nieuws

 • Flexn Active weekend

  Een klein reisverslag van het Flex'n Active weekend in april in Winterberg

  Lees meer
 • Zwemles voor volwassenen

  Goed kunnen zwemmen is niet alleen veiliger maar maakt zwemmen ook leuker en ontspannender.

  Lees meer
Meer nieuws
 • Rosemarie

  "Dankzij sporten met Slim Belly ben ik al meerdere centimeters kwijt!"

  Rosemarie
 • Richerda

  "Ik was sceptisch, maar nu helemaal om. Ik ben echt centimeters kwijt!"

  Richerda
 • Eveline

  "Sporten met Slim Belly was voor mij de oplossing. Ik ben ruim 11 cm kwijt!"

  Eveline
 • Gudrun

  "Ben heel erg tevreden met hoe het gaat! Ik ben lekker aan het afvallen en voel mij goed."

  Gudrun
 • "Mijn eerste sportschool ervaring is direct een positieve."

  Diana
 • Jos

  "Gewoon een prima sportschool met goede lessen en prima fitness apparatuur!"

  Jos
 • Marjolein

  "Ik ben blij met de mooie nieuwe fitnesszaal die jullie hebben gemaakt en jullie hebben een team om trots op te mogen zijn"

  Marjolein
 • Diana

  "Mijn eerste sportschool ervaring is direct een positieve. Zeer prettige sfeer en super vriendelijk personeel dat goed aansluit"

  Diana

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.