• Active Health Center Leidschenveen & Ypenburg Schoonheidssalon

Schoonheidsbehandelingen bij AHC Leidschenveen

Gezondheid en schoonheid gaan hand in hand als het gaat om een mooie uitstraling, van binnen en van buiten. De schoonheidsbehandelingen van schoonheidsspecialiste Desi en pedi- en manicuurster Wasana zorgen niet alleen voor een mooie en stralende huid, verzorgde voeten en handen maar ook voor een weldadig gevoel van ontspanning. De salons zijn gevestigd op de 2e verdieping van Active Health Center in Leidschenveen.

Topkwaliteit

Desi en Wasana bieden jou het beste op het gebied van persoonlijke verzorging. Van schoonheidsbehandelingen tot hand- en voetverzorging (manicure / pedicure) en van massage tot ontharing. Je kunt ook terecht voor advies over huidverzorging, huidverzorgingsproducten, make up advies en de make up producten van topmerk Sothys.

De behandelingen van Wasana zorgen niet alleen voor een mooie en stralende voeten maar ook voor energie. Vooral ook omdat Wasana in Thailand een opleiding tot masseuse heeft gevolgd en zij de Thaise voetmassage als geen ander beheerst.

Wasana heeft veel ervaring met alle mogelijke  vormen van ongemak aan de handen en voeten zoals likdoorns schimmelvorming en ingegroeide nagels. Een manicure / pedicure is namelijk niet alleen nagels knippen en eelt verwijderen; Wasana adviseert tevens over het aanmeten van steunzolen, antidrukmiddelen en verwijst u waar nodig door naar een arts.

Interesse in één of meerdere schoonheidsbehandelingen?

Je kunt terecht op afspraak, zowel overdag, in de avonduren als in het weekend. Bij de eerste afspraak ontvang je een welkomskorting van 20%. Vul snel onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

 

Nieuws

 • Sportactie Albert Heijn

  Spaar stickers bij de Albert Heijn en kom sporten bij onze sportclub!

  Lees meer
 • Wijziging groepslessen m.i.v. 4 september

  De zomervakantie is voorbij en we gaan er weer tegenaan met de leukste groepslessen!

  Lees meer
Meer nieuws
 • Rosemarie

  "Dankzij sporten met Slim Belly ben ik al meerdere centimeters kwijt!"

  Rosemarie
 • Richerda

  "Ik was sceptisch, maar nu helemaal om. Ik ben echt centimeters kwijt!"

  Richerda
 • Eveline

  "Sporten met Slim Belly was voor mij de oplossing. Ik ben ruim 11 cm kwijt!"

  Eveline
 • Gudrun

  "Ben heel erg tevreden met hoe het gaat! Ik ben lekker aan het afvallen en voel mij goed."

  Gudrun
 • Shamien

  "De coaching was voor mij een stok achter de deur om te gaan sporten bij AHC. Het sporten geeft mij een goed gevoel!"

  Shamien