• Active Health Center Leidschenveen & Ypenburg Home

Sportschool / Fitness in Leidschenveen!

Wil jij spiermassa opbouwen, je conditie verbeteren of afvallen? Dan ben je bij Active Health Center aan het juiste adres! Onze instructeurs, fysiotherapeuten en personal trainers staan voor je klaar om jou met de aanwezige kennis hierin de beste begeleiding te geven. Jouw persoonlijke doelen staan altijd voorop en wij van Active Health Center (fitness Leidschenveen) zorgen er graag voor dat jij je doelen zo snel mogelijk behaalt. Welk doel wil jij behalen?

Abonnementen bekijken

Sporten op jouw manier

Wil jij graag een fitter en gezonder leven? Active Health Center (fitness Leidschenveen) biedt jou dé faciliteiten om lekker te sporten. Hierbij bepaal je zelf op welk niveau en welke manier je sport. Wil jij een betere conditie of wil je je spiermassa opbouwen met krachttraining? Jij kunt dit zelf doen of in groepsvorm. Sport jij graag individueel met een personal trainer? Onze trainers hebben altijd een luisterend oor en kunnen jou optimaal adviseren. Door samen in gesprek te gaan en je wensen en ideeën te bespreken, zorgen we ervoor dat jouw persoonlijke doelen zo snel mogelijk worden behaald. Haal jij meer voldoening uit uitdagende groepslessen? Van Aquafit tot Bodypump tot Fitbox: wij bieden groepslessen voor ieders wat wils. Door het grote aanbod ben je verzekerd van een groepsles die bij jou past!

Start met een Gratis Proefdag bij Active Health Center Leidschenveen

Vraag direct online de Gratis Proefdag aan via onderstaand formulier en klik op verzenden. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Wil jij afvallen? Zo behaal je je gewenste resultaat! – Sportschool Leidschenveen

Heb jij de keuze gemaakt voor afvallen? Dit kan jij op een aantal manieren doen bij jou in de buurt: dé sportschool in Leidschenveen, Leidschendam en Voorburg. Bij Active Health Center ben je verzekerd van persoonlijke begeleiding en betrokkenheid tijdens het afvallen. Hierbij zorgen we er graag voor dat jij zo snel mogelijk een gewenst resultaat behaalt! Dit kan je realiseren door te fitnessen onder begeleiding van een personal coach. Daarnaast kan je kiezen voor de SlimBelly® of SlimLegs Challenge®. Deze challenge is geschikt voor personen van 16-66 jaar oud. Deze challenge duurt 4 weken. In deze 4 weken train je 3 keer per week met de SlimLegs®. Deze trainingen duren 30-40 minuten. Uiteraard krijg je persoonlijke begeleiding! Voor de challenge betaal je slechts eenmalig een deelnamebijdrage van €149,60. Wil jij een goed gevoel, er jonger uitzien en een mooier figuur? Kies dan voor deze challenge en bereik je doel snel!

Efficiënter werken? Kies voor bedrijfsfitness!

Sporten is goed voor iedereen. Je voelt je fit en prettiger in je vel. Dit uit zich ook op de werkvloer. Door je medewerkers bedrijfsfitness aan te bieden, zal je merken dat je van veel voordelen kunt profiteren. Zo kan sporten bijdragen aan een prettigere sfeer op de werkvloer, is men minder vaak ziek en bevordert een gezonde en fitte levensstijl efficiënt werken. Tevens is het nu zelfs mogelijk om buiten werktijden te sporten! Daarnaast zijn de kosten voor bedrijfsfitness geheel aftrekbaar. Klik hier voor meer informatie over bedrijfsfitness voor jouw bedrijf!

Zo snel mogelijk een optimaal resultaat bij Active Health Center! - Sportschool Leidschenveen

Kies voor een gezond en fit leven! Om jouw persoonlijke doelen zo snel mogelijk te behalen, bieden wij jou de persoonlijke coaching en betrokkenheid die je wenst. Sportschool Leidschenveen (AHC) is dé FeelGoodClub bij jou in de buurt en zorgt er graag voor dat jij altijd met een goed gevoel de sportschool uitloopt. Ontdek het zelf: start vandaag nog met een gratis proefdag of meld je nu aan! Voor welk doel ga jij?

Leer Active Health Center Leidschenveen kennen tijdens de Gratis Proefdag!

Vraag direct online de Gratis Proefdag aan via onderstaand formulier en klik op verzenden. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Nieuws

  • Active Health Center is geopend.

    Goed nieuws! Er mag weer binnen worden gesport!

    Lees meer
  • Het team van Active Health Center wenst je een gelukkig, sportief en vooral gezond 2022!!

    Het nieuwe jaar starten wij meteen goed want vanaf maandag 3 januari kan je meedoen aan Duo PT in onze parkeergarage.

    Lees meer
Meer nieuws