• Active Health Center Leidschenveen & Ypenburg Home

Sportschool / Fitness in Leidschendam

Droom je ervan om beter in je vel te zitten, je fitter te voelen of een sportieve vakantie te beleven? Wil je daarom bijvoorbeeld afvallen, spiermassa opbouwen, aan je conditie werken of algeheel fitter worden? Bij Active Health Center zit je dan precies op de juiste plaats! We hebben allerlei professionals beschikbaar die er samen met jou voor gaan zorgen dat je je doelen zult behalen. Denk bijvoorbeeld aan instructeurs en personal trainers, maar ook voor fysiotherapie kun je bij ons terecht. Op die manier vindt je bij onze sportschool in Leidschendam alles wat je nodig hebt onder één dak.  

Abonnementen bekijken

Jouw manier van sporten

De één zet het liefst een koptelefoon op om zelf lekker aan de slag te gaan, terwijl een ander juist voor een gezellige groepssessie naar onze fitness in Leidschendam komt. Wij vinden het belangrijk dat je bij ons kunt sporten op de manier die je zelf het prettigs vindt. Daarom bieden we uiteenlopende mogelijkheden aan, zodat je kunt sporten op een manier die bij jouw voorkeuren past. Alle faciliteiten staan tot je beschikking en onze trainers staan voor je klaar om je te helpen de training aan te passen aan jouw doelen en behoeftes.  

Start met een Gratis Proefdag bij Active Health Center 

Ben je al nieuwsgierig geworden naar sporten bij onze fantastische sportschool in Leidschendam? Onderaan deze pagina staat een formulier dat je kunt invullen, waarna we je graag uitnodigen voor een Gratis Proefdag bij Active Health Center Leidschendam. Je kunt dan zelf ervaren hoe we te werk gaan en of onze fitness in Leidschendam bij je past. Wij denken van wel! 

Afvallen? Zo doen we dat! – Sportschool Leidschendam 

Zou je graag wat af willen vallen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Sommigen hebben, vaak onterecht, het idee dat dit een proces is dat zij alleen moeten doorlopen. Niets is minder waar gelukkig! Wij helpen je heel graag om je doelen te bereiken en bieden daar dan ook verschillende mogelijkheden voor.  

Eén daarvan is om te sporten onder begeleiding van een personal coach. Jouw coach gaat je dan helpen om het uiterste uit jezelf te halen zodat je gauw je doelen bereikt op een verantwoordelijke manier. De ervaring leert dat dit een ontzettend effectieve manier is om aan jezelf te werken, omdat je ook extern gemotiveerd wordt! 

Wil je echt de uitdaging aangaan? Doe dan mee met onze SlimBelly® of SlimLegs Challenge®! Specifiek voor personen van 16 tot 66 jaar oud is deze challenge een ontzettend leuke uitdaging die je helpt om af te vallen. Je traint 4 weken lang 3 keer per week met de speciaal ontwikkelde SlimBelly® of SlimLegs®. De trainingen duren slechts 30 tot 40 minuten en zorgen ervoor dat je een mooier figuur krijgt! 

Wat bieden we jou? 

Onze fitness in Leidschendam is erop gericht om jou op een prettige manier te helpen je doelen te bereiken. Hiervoor kun je gebruik maken van alle aanwezige faciliteiten, de professionele expertise van ons personeel en natuurlijk ook de sauna! Bij Active Health Center kun je er daarom op rekenen dat je altijd met een fijn en gezond gevoel weer naar huis toe gaat.  

Leer Active Health Center Leidschendam kennen tijdens de Gratis Proefdag! 

Het onderstaande formulier kun je gebruiken om je aan te melden voor een Gratis Proefdag! We nodigen je uit om hier gebruik van te maken, zodat je kunt ervaren hoe prettig het sporten in onze Sportschool in Leidschendam wel niet is! Active Health Center is echt dé sportschool bij jou in de buurt en we laten je graag zien waarom wanneer je langskomt.  

 

Nieuws

  • Nieuwe fitnessapparatuur bij Active Health Center

    Leuke verrassing, dinsdag krijgen wij nieuwe fitnessapparatuur van Nautilus Strenght geleverd!

    Lees meer
  • Yes, zaterdag 5 juni terug naar (bijna) normaal bij AHC!

    Met de nieuwe versoepelingen die zaterdag 5 juni ingaan is het bij jouw club bijna weer zoals het voor corona was.

    Lees meer
Meer nieuws