• Active Health Center Leidschenveen & Ypenburg Home

Huisregels Active Health Center

Artikel 1. Lidmaatschap
1. Als u lid wordt van Active Health Center Leidschenveen, dan worden de kosten verbonden aan dit lidmaatschap maandelijks middels automatische incasso voldaan.

2. De betalingen van alle abonnementen lopen van de eerste van de maand tot de eerste van de volgende maand.

3. De abonnementsgelden zullen omstreeks de 25e van iedere maand middels een automatische incasso per bank of giro worden geïncasseerd.

4. U dient zorg te dragen voor een probleemloze betaling. Wanneer de betaling van de abonnementsgelden niet of niet tijdig is voldaan, zullen wij €10,- in rekening brengen bij een tweede herinnering en €10,- voor elke volgende herinnering.

5. Het introductietraject bedraagt éénmalig €50,-. De aanschaf van de clubcard bedraagt €10,-

6. Personen onder de 18 jaar die een abonnement afsluiten, zijn verplicht om het contract door een van zijn ouders te laten ondertekenen.

7. De directie is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of ongevallen in en om het sportcentrum.

8. Na het aflopen van uw lidmaatschap is het tegoed op uw clubcard een jaar geldig, niet opneembaar en niet overdraagbaar.

9. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle abonnementen. De algemene voorwaarden liggen ter inzage bij de receptie en zijn vermeld op de achterzijde van het startbewijs. Daarnaast zijn deze ook op de website te vinden.

Artikel 2. Fitness
1. In de sportruimten is het dragen van schone sportkleding en gebruik van een handdoek verplicht. (Bent u een handdoek vergeten dan kunt u deze huren bij de receptie).

2. Na het gebruik van de cardio apparatuur verzoeken wij uw vriendelijk het apparaat schoon en transpiratievrij achter te laten. U kunt hiervoor gebruik maken van de papierrollen en flacons met desinfectie middel.

3. In onze sportruimten is het verplicht schone binnen sportschoenen te dragen waarbij de zool niet afgeeft. Deze schoenen mag u niet van te voren aantrekken.

4. Het is niet toegestaan meerdere apparaten tegelijk bezet te houden in de fitnessruimte.

5. Bij gebruik van halterstangen met schijven, moeten klemmen gebruikt worden. Losse gewichten (dumbells en schijven) dienen na gebruik teruggeplaatst te worden in de rekken.

6. Het gebruik van losse oefenmaterialen is alleen toegestaan met instemming van de fitness coach en alleen in de daarvoor bestemde ruimten.

7. Jassen en tassen zijn niet toegestaan in de sportruimten. Deze kunt u in de kleedkamer ophangen, voor waardevolle spullen kunt u gebruik maken van de lockers in onze kleedkamers.

8. Het is niet toegestaan te telefoneren in de fitnesszaal. Dit kan in de horeca of de ruimte voor het betreden van d efitnesszaal.

9. In de sportruimten is alleen het gebruik van afsluitbare drinkbekers (bidons) toegestaan. Eten in de sportruimten is niet toegestaan.

10. Het is niet toegestaan om zonder t-shirt of mouwloos t-shirt te trainen. Het dragen van hoofddeksels in de sportruimten zelf is verboden (m.u.v. sporthoofddoeken).

11. Personen onder de 16 jaar hebben alleen toegang tot de fitnessruimte onder begeleiding van een fitness coach.

12. Het gebruik van de douches is voor onze leden gratis. Indien de douches buiten gebruik zijn vanwege onderhoud dan kan men hier geen rechten aan ontlenen.

13. Indien de bedrijfsleiding na sluitingstijd een afgesloten locker aantreft, zal deze worden opgemaakt.

14. Het in strijd handelen met deze regels kan intrekking van de clubcard tot gevolg hebben, zonder restitutie van lidmaatschapsgeld.

Artikel 3. Groepslessen
1. Alleen de instructeur mag de geluidsinstallatie en luchtbehandeling bedienen.

2. Materialen die u tijdens de les gebruikt, dient u na de les netjes terug te leggen.

3. Voor elke les dient u een toegangskaartje bij de receptie te halen. Zonder kaart kunt u niet aan de les deelnemen. Dit toegangskaartje overhandigt u aan de instructeur

4. U dient op tijd te zijn voor de les. Een volledige warming-up is belangrijk en voor uw eigen veiligheid.

5. Tijdens de les is het de bedoeling dat u de instructies volgt van de instructeur. Heeft u door een blessure(s) bepaalde bewegingsbeperkingen bespreek deze dan voor de les met de instructeur. Hij/zij kan u alternatieve oefeningen bieden, zodat ook u de zaal met een voldaan gevoel verlaat.

6. Het is niet toegestaan de les vroegtijdig te verlaten. Een cooldown is belangrijk om de les mee af te sluiten.

7. Na de spinningles dient u de fiets schoon achter te laten. U kunt hiervoor gebruik maken van de papierrollen en waterspuiten met desinfectie middel.

Artikel 4. Sauna & Zwembad
1. Vóór het betreden van de sauna en het zwembad is douchen verplicht.

2. Bij gebruik maken van de sauna dient een handdoek meegebracht te worden.

3. Het is gasten niet toegestaan zelf vloeistoffen op de saunakachel aan te brengen.

4. Het gebruik van de zonnebank is onder de 18 jaar niet toegestaan.

5. In de sauna mogen geen handelingen verricht worden die strijdig zijn met de hygiëne, zoals scheren, nagels knippen, etc.

6. De sauna dient een kwartier voor het sluiten van het sportcentrum verlaten te worden.

7. Het dragen van schoeisel in de natte sanitaire ruimten en op de zwembadperrons is niet toegestaan.

8. Mensen die drager zijn van een besmettelijke ziekte en daarmee de gezondheid van andere bezoekers in gevaar brengen mogen geen gebruik maken van het zwembad.

9. Hinderlijk gedrag ten opzichte van andere bezoekers is verboden en kan leiden tot ontzegging van het zwembad.

10. Vraag ten alle tijden of de sauna aan kan. De sauna word pas aangezet na melding hiervan. Dit in verband met het milieu.

Artikel 5. Parkeergarage
1. Als lid kunt u gratis gebruik maken van de parkeergarage onder het centrum. Hieraan kunt u geen rechten ontlenen. Voor het parkeren heeft u een parkeerkaart nodig en deze is af te halen bij de receptie na betaling van €30,- borg. De borg voor de parkeerkaart wordt op uw rekening teruggestort na het beëindigen van uw lidmaatschap en het inleveren van de parkeerkaart. De parkeerkaart dient zonder beschadigen en in originele staat te zijn. Het recht op teruggave vervalt na 1 maand na beëindiging van uw lidmaatschap.

Artikel 6. Afspraken
1. U wordt vriendelijk verzocht om op het afgesproken tijdstip en locatie aanwezig te zijn.

2. Afspraken personal training en leefstijlcoaching kunt u alleen afzeggen bij de desbetreffende persoon.

3. Indien het een afspraak fysiotherapie, leefstijlcoaching of personal training betreft dan worden niet nagekomen of binnen 24 uur afgezegde afspraken in rekening gebracht (100%).

4. Bij personal training is geen restitutie van gelden bij het niet voltooien van een trainingspakket.

Artikel 7. Veiligheid
1. U dient de fitness apparatuur op een verantwoorde en veilige manier te gebruiken, vraag bij twijfel instructies aan een fitness instructeur of fysiotherapeut.

2. Controleer altijd het materiaal waarmee u gaat sporten.

3. Blijf 100% geconcentreerd wanneer u sport.

4. Drink voldoende water tijdens en eet voldoende voor het sporten.

5. Doe altijd een goede warming-up voor u gaat sporten.

6. Sport regelmatig maar voorkom overtraining.

Alvast bedankt voor het inachtnemen van de huisregels. Wij wensen u veel sport plezier!

Nieuws

  • Nieuwe fitnessapparatuur bij Active Health Center

    Leuke verrassing, dinsdag krijgen wij nieuwe fitnessapparatuur van Nautilus Strenght geleverd!

    Lees meer
  • Yes, zaterdag 5 juni terug naar (bijna) normaal bij AHC!

    Met de nieuwe versoepelingen die zaterdag 5 juni ingaan is het bij jouw club bijna weer zoals het voor corona was.

    Lees meer
Meer nieuws