• Active Health Center Leidschenveen & Ypenburg Home

Groepslessen

Bij Active Health Center ben je ook voor groepslessen aan het juiste adres. Veel mensen geven hier de voorkeur aan ten opzichte van individuele trainingen op bijvoorbeeld fitnessapparaten. Wij kunnen ons dit goed voorstellen, want de gezelligheid van een sportieve groepsles is ongeëvenaard! We hebben een uitgebreid lesrooster voor zowel onze locaties in Leidschenveen en Ypenburg, dus neem gerust een kijkje om te zien of jouw favoriete groepsles er tussen staat!

Waarom bewegen zo goed voor je is

We weten allemaal vaak wel dat bewegen goed voor ons is, maar we zijn ons niet altijd bewust van de redenen daarachter. Dat is opmerkelijk, want de winst die regelmatig bewegen je oplevert is niet alleen fysiek maar ook mentaal merkbaar. Bij het sporten maakt je lichaam immers stofjes aan waar je gelukkig van wordt, zoals endorfine. Daarnaast zijn de voordelen voor je lijf zelf ook niet mis. Zo kun je, wanneer je regelmatig beweegt, rekenen op onder anderen een verbeterde bloedsomloop, soepelere en sterkere spieren en gewrichten en een betere stofwisseling!

De voordelen van groepslessen

Er zijn allerlei verschillende redenen waarom een sportieve groepsles een leuke en goede manier is om fitter te worden. De vier belangrijksten daarvan hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Meer motivatie 

Zowel jouw medesporters als de instructeur voorzien je van een gezonde dosis extra motivatie, zowel tijdens het sporten als daarbuiten. Jullie moedigen elkaar aan en komen zo een stuk verder dan anders het geval was geweest! 

 • De lessen worden voor jou uitgedacht 

Bij een groepsles hoef je je niet druk te maken om hetgeen je die dag gaat trainen. De les wordt volledig voor je uitgedacht, waardoor jij gemakkelijk aan kunt sluiten en kunt vertrouwen op  de instructeur of instructrice. 

 • Samen sporten is gezellig 

Naast extra motivatie krijg je ook simpelweg een flinke dosis extra gezelligheid cadeau wanneer je in een groep sport. Dat is bij individueel sporten vaak toch een gemis.  

 • Je kunt rekenen op veel afwisseling 

Wanneer je individueel sport val je al gauw in herhaling en doe je telkens ongeveer dezelfde oefeningen. Bij groepslessen wordt hier expliciet rekening mee gehouden en kun je rekenen op veel afwisseling. Zo worden de lessen nooit saai! 

Divers sporten

Bij Active Health Center in Den Haag zijn er maar liefst 24 verschillende soorten groepslessen opgenomen in het aanbod! Dit betekent dat er werkelijk voor iedereen een geschikte les tussen zit, ongeacht niveau of leeftijd. Hoe leuk is dat? Maar, niet alleen de lessen zijn zeer divers. De groepslessen in Den Haag van Active Health Center worden ook op verschillende plaatsen gegeven. Zo kun je bijvoorbeeld in de zaal, buiten of zelfs in de nieuwe Active Zone in Ypenburg lekker aan de slag gaan! Met deze variatie doen wij ons best om het sporten voor al onze leden verfrissend en interessant te houden, terwijl we jou constant uitdagen om het maximale uit jezelf te halen tijdens de gezellige groepslessen.

Dé sportschool in de omgeving Den Haag

De groepslessen die we bij onze locaties in Ypenburg en Leidschenveen geven zijn altijd aangepast aan jouw niveau, volledig veilig en bovenal erg gezellig. We vinden het namelijk ontzettend belangrijk dat iedereen zich bij ons welkom en thuis voelt, ongeacht hun sportieve niveau of leeftijd. Daarnaast kun je bij ons terecht voor voedingsadvies, fysiotherapie, personal training, afslankprogramma’s en nog veel meer. Daarom is FeelGoodClub Active Health Center dé sportschool in de omgeving van Den Haag!

Meldt je aan voor een gratis proefles

Je kunt ons op ons woord geloven, maar we zouden het nog veel leuker vinden wanneer je zelf zou komen ervaren hoe leuk onze groepslessen zijn. Meldt je daarom aan voor een vrijblijvende groepsles en kom een keertje mee sporten. Wanneer het je niet bevalt blijven we even goede vrienden, maar we hebben zo’n vermoeden dat je daarna graag nog een keertje terug zou willen komen! Mocht je nog vragen hebben voordat je je aan wilt melden voor de groepsles, dan staan we uiteraard ook voor je klaar. Neem in dat geval gerust contact met ons op.  

Nieuws

 • Corona update 15-10-2020

  In tegenstelling tot maart, kiest de overheid er nu voor, dat mensen aan hun gezondheid en weerbaarheid kunnen blijven werken.

  Lees meer
 • HipHop bij Active Health Center

  Vrijdag 18 september starten wij met Hiphop voor beginners, gevorderden en fe...

  Lees meer
Meer nieuws