• Active Health Center Leidschenveen & Ypenburg PT

Personal training bij Active Health Center

Personal training bij Active Health Center richt zich op jouw leefstijl, op jouw voedingspatroon en op jouw trainingsdoel. Personal training gaat nóg een stap verder dan de reguliere fitness begeleiding. Onze personal trainers luisteren en begrijpen jou en weten wat jij nodig hebt om jouw doelstelling te kunnen bereiken. Of je nu zwanger bent, spiermassa wilt opbouwen, traint met een blessure of sportspecifiek wilt trainen, bij Active Health Center is er altijd een personal trainer die gespecialiseerd is om jou te helpen!*

Wat is personal training? 

Personal training is er in veel verschillende soorten en maten. Dat komt omdat de manier waarop trainers hun cliënten trainen altijd verschilt. Bij personal training draait het er in ieder geval om dat je één op één met de trainer uit aan de slag gaat. Hierdoor kun je rekenen op zijn of haar onverdeelde aandacht. Een pluspunt dat voor veel mensen de reden is om voor personal training te kiezen. Je wordt begeleidt op je eigen niveau en ervaart door de intensieve en deskundige begeleiding snel progressie. 

Waarom personal training bij Active Health Center? 

Voor zij die personal training zoeken in Den Haag, Leidschenveen, Ypenburg of de directe omgeving van deze plaatsen is Active Health Center een hele goede keuze. Al onze trainers zijn namelijk goed opgeleid en hebben geruime ervaring in het begeleiden van cliënten. Geheel gericht op jouw doelstellingen en situatie gaan zij samen met jou aan de slag om deze te behalen!  

Op maat gemaakt

De intensieve samenwerking met jouw trainer zorgt ervoor dat jij jouw persoonlijke trainingsplan kan volhouden en jouw doelstelling(en) op een efficiënte, effectieve en leuke manier kan bereiken. Je krijgt een op maat gemaakt en persoonlijk advies. De begeleiding is individueel en geheel gericht op jouw wensen en doelen. Je leert gezonde keuzes te maken en een gezonde leefstijl te ontwikkelen.*

Meer informatie over Personal Training bij Active Health Center?

Vraag direct meer informatie aan via onderstaande button. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Met Personal Training bij Active Health Center ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start daarom direct met Personal Training!

* AHC doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • Corona compensatie update

  Allereerst willen wij onze sporters bedanken voor de lieve berichtjes en steunbetuigingen.

  Lees meer
 • Corona: fitness &groepslessen gesloten, fysiotherapie open!

  Vandaag in het persbericht van de overheid het nieuws dat niemand wil horen.

  Lees meer
Meer nieuws
 • Rosemarie

  "Dankzij sporten met Slim Belly ben ik al meerdere centimeters kwijt!"

  Rosemarie
 • Richerda

  "Ik was sceptisch, maar nu helemaal om. Ik ben echt centimeters kwijt!"

  Richerda
 • Eveline

  "Sporten met Slim Belly was voor mij de oplossing. Ik ben ruim 11 cm kwijt!"

  Eveline
 • Gudrun

  "Ben heel erg tevreden met hoe het gaat! Ik ben lekker aan het afvallen en voel mij goed."

  Gudrun
 • Jos

  "Gewoon een prima sportschool met goede lessen en prima fitness apparatuur!"

  Jos
 • Marjolein

  "Ik ben blij met de mooie nieuwe fitnesszaal die jullie hebben gemaakt en jullie hebben een team om trots op te mogen zijn"

  Marjolein
 • Diana

  "Mijn eerste sportschool ervaring is direct een positieve. Zeer prettige sfeer en super vriendelijk personeel dat goed aansluit"

  Diana