• active-health-center-leidschenveen-ypenburg-individueel-fitness

Individueel fitness bij Active Health Center

Active Health Center heeft met ruim 20 jaar ervaring een uniek succesprogramma ontwikkeld met de naam “FeelGoodCoaching”. Dit programma is gebaseerd op deze belangrijke onderdelen: bewegen, voeding en ontspanning. Hierbij krijg jij perfecte coaching en wordt jij geholpen bij het behalen van jouw doelstelling.

Abonnementen bekijken

Hoe ziet het programma “FeelGoodCoaching” eruit?

Afspraak 1: Het in kaart brengen van jouw wensen en doelen.

 • Tijdens de eerste kennismaking met je persoonlijke coach bespreken wij samen wat je met het sporten bij Active Health Center wilt bereiken en hoe gemotiveerd je hiervoor bent. Dit onderdeel noemen we de “doelen en motivatieanalyse” en deze vormt de basis voor het coaching traject.  Elk persoon heeft een eigen doelstelling. Deze doelen kunnen uiteenlopen van afvallen, meer kracht of conditie krijgen, maar ook meer balans of vitaliteit in je leven creëren.

 • Vervolgens brengen we in kaart wat de beginsituatie van je lichaam is bij aanvang van dit traject.  Dit noemen we een nulmeting en hiervoor gebruiken we de Taniata weegschaal. Hierbij wordt o.a. je gewicht, vet en spiermassa gemeten.

 • Met de antwoorden uit de doelen en motivatieanalyse en de gegevens uit de nul meting  stellen wij een op maat gemaakt trainingsschema op van 6 weken. Samen met de coach worden alle oefeningen en instellingen van de apparatuur doorgenomen, zodat ze de juiste instelling voor je hebben en je ze goed en veilig kan uitvoeren.

 • Daarnaast bespreken wij of er extra coaching nodig is op het gebied van voeding en ontspanning.

Afspraak 2: Eerste evaluatie

 • Nadat je gestart bent aan het traject is je eerste evaluatie al na 2 weken.

 • De eerste 2 weken zijn een spannende tijd en tijdens dit coach moment bespreken wij samen hoe de afgelopen weken zijn gegaan. Dit doen we aan de hand van jouw antwoorden uit de doelen en motivatieanalyse. We kijken bijvoorbeeld hoe vaak er is gesport en hoe het trainingsschema is bevallen.

Afspraak 3: Tweede coachmoment

 • Deze afspraak is 4 weken na het starten van je traject. Active Health Center begint nu een vertrouwde omgeving te worden zodat je je sport routine kan gaan opbouwen!

 • We nemen samen opnieuw de doelen en motivatieanalyse door. Welke zaken gaan er goed? Of zijn er nog zaken die wat extra aandacht nodig hebben?

 • We bespreken het persoonlijk trainingsschema en passen deze aan als je hier aan toe bent.

 • Tijdens deze evaluatie pakken we ook de Taniata weegschaal er weer bij. We kijken hierbij naar de nulmeting uit onze eerste afspraak en kijken wat de resultaten zijn na 4 weken.

Afspraak 4 en verder

 • De stappen uit afspraak 2 en 3 blijven wij het eerste jaar om de drie weken herhalen. Met deze intensieve manier van coaching kunnen wij jou het beste helpen naar een gezonder en gelukkiger leven.

Behaal jouw fitnessdoel bij Active Health Center. Kom langs voor een gratis proefdag!


Sportschool Active Health Center Leidschenveen of Ypenburg in Den Haag is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness. Bij Active Health Center ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start vandaag nog met de Gratis Proefdag

* AHC doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • Active Health Center is geopend.

  Goed nieuws! Er mag weer binnen worden gesport!

  Lees meer
 • Het team van Active Health Center wenst je een gelukkig, sportief en vooral gezond 2022!!

  Het nieuwe jaar starten wij meteen goed want vanaf maandag 3 januari kan je meedoen aan Duo PT in onze parkeergarage.

  Lees meer
Meer nieuws