• Active Health Center Leidschenveen & Ypenburg Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness bij Active Health Center

In Nederland blijft het gemiddelde ziekteverzuim stijgen. Dit terwijl een gezonde werknemer de basis vormt voor een vitaal bedrijf. Gezondheid en een actieve leefstijl staan bij Sport & Gezondheidscentra Active Health Center Leidschenveen & Ypenburg centraal. Voor uw werknemers bieden we daarom een professionele, persoonlijke benadering van een uitgebreid begeleidingsteam.

Wat is bedrijfsfitness?

Er zijn tegenwoordig veel bedrijven die hun werknemers een sportabonnement aanbieden. Dit is een goed initiatief, aangezien veel mensen in Nederland te weinig bewegen en hierdoor allerlei klachten ontwikkelen. Maar met alleen fitness bent u er niet. Als bedrijf bent u opzoek naar een aanpak gericht op een duurzame gedragsverandering met als doel een blijvend gezonde leefstijl.

In de vernieuwde wetgeving zijn werkgevers in toenemende mate verantwoordelijk voor de gezondheid van hun werknemers. Zo kost langdurig arbeidsverzuim door ziekte u geld en daarom vormen gezonde en fitte werknemers een belangrijk deel van het kapitaal van uw bedrijf.

Een preventieve en maatgerichte aanpak is dus noodzakelijk!

Leefstijladvies met bedrijfsfitness

Active Health Center Den Haag heeft met ruim 20 jaar ervaring een uniek succesprogramma ontwikkeld met de naam FeelGoodCoaching. Dit concept biedt een gefaseerde aanpak gericht op drie pijlers: bewegen, voeding en ontspanning. In onze FeelGoodCoaching brochure delen we nog meer informatie over ons programma en over bedrijfsfitness.  

Wat doet u als een werknemer ziek thuis komt te zitten?

Preventief hebben werkgevers steeds vaker een beleid op het gebied van beweging en leefstijl. Maar wat is het beleid als een werknemer langdurig ziek thuis is? Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat externe factoren zoals spanning of stress een belangrijk herstel belemmerende factor kan zijn. Met ons programma FeelGoodHealth, gericht op fysieke en mentale activiteiten, kunnen wij hierbij ondersteuning bieden. Alles hierover leest u in onze FeelGoodHealth brochure.

Contact opnemen over Bedrijfsfitness met Active Health Center

Wilt u met uw bedrijf gebruik maken van onze dienstverlening en faciliteiten? Dan nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze centra. Wij kunnen meedenken over een passende oplossing voor een van de belangrijkste HR thema’s dit jaar op het gebied van gezondheid, welzijn en vitaliteit. Voor meer informatie kunt u bellen met onze directeur Jeroen Zoutendijk, mailen met info@ahcleidschenveen.nl of via onderstaande knop het contactformulier invullen! 

Ik wil bedrijfsfitness bij AHC!

Nieuws

  • Active Health Center is geopend.

    Goed nieuws! Er mag weer binnen worden gesport!

    Lees meer
  • Het team van Active Health Center wenst je een gelukkig, sportief en vooral gezond 2022!!

    Het nieuwe jaar starten wij meteen goed want vanaf maandag 3 januari kan je meedoen aan Duo PT in onze parkeergarage.

    Lees meer
Meer nieuws