• Active Health Center Leidschenveen & Ypenburg Home

Sportschool Delft

Zou je graag aan je lichaam willen werken? Heb je doelen zoals een verbeterde conditie, meer spiermassa of wil je juist graag afvallen? Dan zit je bij Active Health Center helemaal goed! De professionele fysiotherapeuten, instructeurs en personal trainers helpen jou namelijk graag met de best mogelijke begeleiding. Hierin zetten zij jouw persoonlijke doelstellingen op de eerste plaats en kun je altijd rekenen op persoonlijke aandacht. Het liefst zien zij dan ook dat jij je doelen zo snel mogelijk behaalt! Waar ga jij aan werken?  

Abonnementen bekijken

Jouw manier van sporten 

Iedereen heeft andere voorkeuren wanneer het gaat om sporten in de sportschool. Bij Active Health Center (fitness in Delft) zijn daarom alle denkbare faciliteiten te vinden. Je kunt van daaruit zelf bepalen hoe intensief je gaat trainen en op welk niveau je dat doet. Ook kun je zelf bepalen in welke vorm je het liefst aan je conditie of kracht gaat werken. Wil je dit bijvoorbeeld liever zelf doen, of heb je toch graag begeleiding van een personal trainer? Wil je graag alleen sporten of vind je het juist fijn om in een groep te trainen? Het kan allemaal! Onze trainers staan voor je klaar om je te helpen jouw training aan je voorkeuren en behoeftes aan te passen.  

Vanuit een opstartgesprek stellen we jouw persoonlijke doelen vast en maken we een plan om deze binnen de kortste keren te gaan behalen. Dit kan ook met onze uiteenlopende en uitdagende groepslessen zijn, zoals Bodypump, Fitbox of Aquafit! Onze groepslessen zijn echt voor ieder wat wils en het ruime aanbod betekent dat er altijd een les is die bij jou past.  

Start met een Gratis Proefdag bij Active Health Center 

Sporten bij Active Health Center is de beste manier om snel fit te worden, maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Kom simpelweg eens langs om het zelf te ervaren! Met het formulier onderaan deze pagina kun je heel eenvoudig een Gratis Proefdag aanvragen. Binnen één werkdag krijg je dan een reactie van ons. Kom je snel langs?  

Jouw persoonlijke doelen staan centraal – Sportschool Delft 

De meeste mensen hebben één of meerdere persoonlijke doelen wanneer zij bij ons komen sporten. Dit kan zijn dat je wilt afvallen, wat meer spiermassa op wilt bouwen of juist dat je graag aan je conditie wilt werken. Ieder van deze doelen vraagt om een andere aanpak. Door hier specifiek rekening mee te houden zorgen we ervoor dat jij je doelen ook daadwerkelijk gaat behalen! Zo voel je je binnen de kortste keren veel fitter, gezonder en zit je veel beter in je vel. Dat is waar we het voor doen.  

Wat bieden we jou? 

Bij onze Fitness in Delft kun je rekenen op professionele begeleiding die specifiek wordt aangepast aan jouw doelen en wensen, maar kun je daarnaast ook gebruik maken van de meest moderne faciliteiten en benodigdheden om fit te worden. Bovendien hebben we ook sauna’s waar je heerlijk kunt ontspannen, gewoon omdat je daar zin in hebt of juist als beloning omdat je net hard hebt gesport.  

Dé sportschool bij jou in de buurt! 

Ben jij er klaar voor om je levensstijl te veranderen en voortaan fitter en gelukkiger te zijn? Active Health Center is dé sportschool in Delft waar je dit kunt gaan realiseren. We staan dan ook voor je klaar en kunnen niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan! 

Leer Active Health Center Delft kennen tijdens de Gratis Proefdag! 

Vul hieronder het aanvraagformulier voor de gratis proefdag in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om deze in te plannen.  

Nieuws

  • Nieuwe fitnessapparatuur bij Active Health Center

    Leuke verrassing, dinsdag krijgen wij nieuwe fitnessapparatuur van Nautilus Strenght geleverd!

    Lees meer
  • Yes, zaterdag 5 juni terug naar (bijna) normaal bij AHC!

    Met de nieuwe versoepelingen die zaterdag 5 juni ingaan is het bij jouw club bijna weer zoals het voor corona was.

    Lees meer
Meer nieuws