• Active Health Center Leidschenveen & Ypenburg Home

Aquafit

De combinatie van bewegen, ritme en muziek maakt de AquaFit les intensief, stimulerend en brengt voordelen met zich mee voor het lichaam en de geest. AquaFit is effectief sporten bij Active Health Center Leidschenveen in Den Haag, maar wel op een leuke manier! De les duurt 45 minuten en wordt gegeven in ons verwarmde zwembad. In een ontspannen sfeer werkt u onder begeleiding van een instructeur aan uw fitheid. Er worden verschillende oefeningen met armen en benen uitgevoerd en daarbij kan ook gebruik gemaakt worden van verschillende sport- en spelmaterialen.

De AquaFit les is uitermate geschikt om uw conditie te verbeteren en te onderhouden, uw lenigheid te bevorderen, spierkracht in buik en rug spieren te ontwikkelen en daardoor uw houding en motoriek te verbeteren. Het voordeel van het sporten in het water is dat door de gewichtsloosheid de kans op blessures zeer klein is, daardoor is AquaFit ook uitermate geschikt voor mensen met overgewicht of gewrichtsklachten.

HET EFFECT

Conditie: 2
Spierkracht: 2
Vetverbranding: 1
Leningheid: 0

 

Leer de groepslessen van Active Health Center kennen tijdens de Gratis Proefdag!

Vraag direct online aan via onderstaande button. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Nieuws

  • Buitensporten met korting!

    Voor iedereen die liever nu buiten sport dan binnen, de Active Health Center rittenkaart met 50% korting.

    Lees meer
  • Vanaf 11 mei weer groepslessen buiten!

    Gisteravond presenteerde premier Mark Rutte de routekaart met versoepelingen van maatregelen tot het einde van de coronacrisis.

    Lees meer
Meer nieuws