• Active Health Center Leidschenveen & Ypenburg Bodysupport

Voedingsschema's op maat - Body Support en Straight Away

Met een voedingsschema afvallen is de beste manier om aan je doelen te werken. Een schema zorgt er namelijk voor dat je iedere dag precies weet wat je moet doen om vooruitgang te blijven boeken. We bieden verschillende mogelijkheden aan waarbij je een gezond voedingsschema op maat krijgt zodat het schema altijd goed bij je past. Welke mogelijkheden dat zijn en waarom een voedingsschema nu eigenlijk zo goed werkt vertellen we je graag, dus lees gauw door! 

Het principe van afvallen 

Voor veel mensen is afvallen een lastig onderwerp. De wens om wat vet kwijt te raken is er wel, maar de motivatie en consequente inzet vasthouden blijkt vaak moeilijker dan gedacht. Gewicht verliezen is in de basis erg simpel. Wanneer je iedere dag minder calorieën binnenkrijgt dan je verbrandt zul je afvallen. Komen er meer calorieën binnen dan je verbrandt, dan kom je aan. Hoe langer de periode van een dagelijks tekort of overschot duurt, hoe groter het merkbare effect zal zijn. Simpel, toch? Zeker, maar simpel is niet hetzelfde als makkelijk. Om af te vallen is dus een dagelijks calorietekort het enige wat je hoeft te realiseren. Ieder dieet dat ooit bedacht is leunt op dit principe. Hoe groter het tekort, hoe sneller je afvalt. Maar, je hebt dan ook meer honger en kunt je zelfs slapjes voelen bij een groot calorietekort. Een kleiner tekort is dan ook vaak gemakkelijker vol te houden, hoewel de resultaten hierbij logischerwijs ook met kleinere stapjes komen.  

Waarom een voedingsschema zo goed werkt bij het afvallen 

Dat een dagelijks calorietekort zo moeilijk te realiseren is komt vooral doordat de meeste mensen niet goed weten hoeveel calorieën zij gemiddeld binnenkrijgen op een dag. Bovendien is de behoefte ook per persoon verschillend, afhankelijk van onder anderen leeftijd en lengte. De dagelijkse calorie-inname is afhankelijk van zowel de portiegrootte als de ingrediënten die iemand op een dag eet. Dit verschilt vervolgens weer van dag tot dag, waardoor het moeilijk is om hier grip op te krijgen. Bij een gezond voedingsschema op maat zit het dagelijkse calorietekort ingebouwd. Je hoeft niet zelf te rekenen maar weet precies welke producten en maaltijden je gaat consumeren. Bovendien eet je niet iedere dag hetzelfde, maar zit er voldoende variatie in het schema om toch van eten te blijven genieten. Je kunt een voedingsschema daarom zien als een stel zijwieltjes. Ze zorgen ervoor dat jij gemakkelijk op de fiets blijft zitten terwijl je naar je doel toewerkt, maar je zult wel zelf moeten trappen om er te komen.  

Straight Away 

Met een voedingsschema afvallen gaat extra snel wanneer je kiest voor de Straight Away methode. Deze geconcentreerde maaltijd vervangende producten zijn, in combinatie met of juist als volledige vervanging van jouw voeding, een goede manier om een calorietekort te realiseren en van je overtollige kilo’s af te komen. Je hebt de keuze uit verschillende soorten maaltijden zoals shakes, soepen en repen. Daarnaast krijg je ondersteuning van Coach Debby zodat je jouw doelstellingen achterna kunt gaan met extra hulp. 

Body Support 

Een voedingsschema bij afvallen dat wij aanbieden is het leefstijlprogramma Body Support. Het bestaat uit een gezond voedingsschema in de vorm van een slim eetpatroon. Bovendien krijg je persoonlijke begeleiding, praktische tips, kant- en klare boodschappenlijsten en heerlijke recepten. 

Ben jij al goed op weg met sporten, maar mis je het stukje begeleiding in voeding? De Body Support coaches staan voor je klaar om samen je doelstellingen te behalen!

Zet nu die 1e stap! Vraag via onderstaande button alle (start)informatie aan over het Body Support Programma

 

 

We helpen je graag om je doelen te bereiken! 

Bij Active Health Center helpen we je graag met een gezond voedingsschema om jouw doelen te behalen. Heb je nog vragen of wil je zo snel mogelijk beginnen? Neem dan contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen! 

 

Nieuws

 • Corona compensatie update

  Allereerst willen wij onze sporters bedanken voor de lieve berichtjes en steunbetuigingen.

  Lees meer
 • Corona: fitness &groepslessen gesloten, fysiotherapie open!

  Vandaag in het persbericht van de overheid het nieuws dat niemand wil horen.

  Lees meer
Meer nieuws
 • Rosemarie

  "Dankzij sporten met Slim Belly ben ik al meerdere centimeters kwijt!"

  Rosemarie
 • Richerda

  "Ik was sceptisch, maar nu helemaal om. Ik ben echt centimeters kwijt!"

  Richerda
 • Eveline

  "Sporten met Slim Belly was voor mij de oplossing. Ik ben ruim 11 cm kwijt!"

  Eveline
 • Gudrun

  "Ben heel erg tevreden met hoe het gaat! Ik ben lekker aan het afvallen en voel mij goed."

  Gudrun
 • Jos

  "Gewoon een prima sportschool met goede lessen en prima fitness apparatuur!"

  Jos
 • Marjolein

  "Ik ben blij met de mooie nieuwe fitnesszaal die jullie hebben gemaakt en jullie hebben een team om trots op te mogen zijn"

  Marjolein
 • Diana

  "Mijn eerste sportschool ervaring is direct een positieve. Zeer prettige sfeer en super vriendelijk personeel dat goed aansluit"

  Diana