• Active Health Center Leidschenveen & Ypenburg Leefstijl Coaching

Gezond afvallen bij Active Health Center

Wil je graag op een verantwoorde en gezonde manier afslanken in Den Haag? Dan ben je bij Active Health Center aan het juiste adres! We bieden je graag twee verschillende methodes aan. Beiden kennen hun eigen voor- en nadelen, waardoor je het beste kunt kiezen voor de methode die jou het meeste aanspreekt. Benieuwd hoe ze werken? Lees dan gauw door! 

SlimBelly Challenge 

Op bepaalde plaatsen kan het bijzonder lastig zijn om af te vallen, ook al sport je veel en is je dieet op orde. Daar kun je dan wel wat extra hulp bij gebruiken. Met name de buik, benen en billen zijn plekken waar het vet soms maar moeizaam verdwijnt. Daarom bieden we de SlimBelly Challenge en de Slim Legs Challenge aan! Door gebruik te maken van respectievelijk een buikband of broekje, die door wisselende luchtdruk een lichte massage creëren, wordt de zone waarover deze zijn aangebracht extra gestimuleerd. Het doel daarvan is om de stofwisseling te bevorderen en de afbraak van vet te verbeteren, mede doordat deze gebieden extra goed doorbloedt worden.  

Hoe ziet de SlimBelly Challenge eruit?  

 • Het traject duurt 4 weken.  

 • Je sport 3 keer per week onder begeleiding met de SlimBelly. 

 • Persoonlijke begeleiding tijdens het traject. 

 • Een begin en een eindtest om de resultaten meetbaar te maken. 

 • Je bent tussen de 16 en 66 jaar oud. 

 • De kosten bedragen eenmalig €149,60. 

Gemiddeld verliezen deelnemers ongeveer 2 kilo in gewicht en 9cm in buikomvang, maar dit is altijd afhankelijk van persoonlijke factoren. Doe je ook mee?  

Afvallen zonder sporten met de Ultratone Futura Pro 

Wil je liever afvallen zonder daarbij te sporten? Dan is een behandelingsprogramma met de Ultratone Futura Pro wellicht een goede keuze voor jou. Tijdens een zogeheten Trio Lipo behandeltraject worden drie verschillende technieken gecombineerd om plaatselijke vetophoping en cellulitis te verminderen. Het is een compleet veilige manier om er beter uit te zien. We gaan vooraf met je in gesprek om een behandelplan op te stellen en meten voor én na iedere behandeling jouw lichaamssamenstelling om de veranderingen in kaart te brengen.  

Een programma van 12 behandelingen à 45 minuten per keer, verspreidt over drie tot vier weken, heeft meestal de voorkeur en dient als basis voor jouw droomfiguur! 

Meer informatie over gezond afvallen?

Vul dan het formulier via onderstaande button in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Persoonlijke begeleiding tijdens het afvallen in Den Haag 

Wil je graag afvallen? Bij Active Health Center begeleiden we jou altijd persoonlijk zodat je de best mogelijke resultaten kunt behalen op een gezonde, verantwoorde manier. Heb je nog vragen of wil je snel beginnen? Neem dan contact met ons op en start binnenkort met verantwoord afvallen! 

* AHC doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

 

Nieuws

 • Buitensporten met korting!

  Voor iedereen die liever nu buiten sport dan binnen, de Active Health Center rittenkaart met 50% korting.

  Lees meer
 • Vanaf 11 mei weer groepslessen buiten!

  Gisteravond presenteerde premier Mark Rutte de routekaart met versoepelingen van maatregelen tot het einde van de coronacrisis.

  Lees meer
Meer nieuws