• Active Health Center Leidschenveen & Ypenburg Leefstijl Coaching

Gezond afvallen bij Active Health Center

Wil je graag op een verantwoorde en gezonde manier afslanken in Den Haag? Dan ben je bij Active Health Center aan het juiste adres! We bieden je graag twee verschillende methodes aan. Beiden kennen hun eigen voor- en nadelen, waardoor je het beste kunt kiezen voor de methode die jou het meeste aanspreekt. Benieuwd hoe ze werken? Lees dan gauw door! 

Iventri Challenge 

Op bepaalde plaatsen kan het bijzonder lastig zijn om af te vallen, ook al sport je veel en is je dieet op orde. Daar kun je dan wel wat extra hulp bij gebruiken. Met name de buik, benen en billen zijn plekken waar het vet soms maar moeizaam verdwijnt. Daarom bieden we de Iventri Challenge en de Iventri Legs Challenge aan! Door gebruik te maken van respectievelijk een buikband of broekje, die door wisselende luchtdruk een lichte massage creëren, wordt de zone waarover deze zijn aangebracht extra gestimuleerd. Het doel daarvan is om de stofwisseling te bevorderen en de afbraak van vet te verbeteren, mede doordat deze gebieden extra goed doorbloedt worden.  

Hoe ziet de Iventri Challenge eruit?  

 • Het traject duurt 4 weken.  

 • Je sport 3 keer per week onder begeleiding met de Iventri. 

 • Persoonlijke begeleiding tijdens het traject. 

 • Een begin en een eindtest om de resultaten meetbaar te maken. 

 • Je bent tussen de 16 en 66 jaar oud. 

 • De kosten bedragen eenmalig €149,60. 

Gemiddeld verliezen deelnemers ongeveer 2 kilo in gewicht en 9cm in buikomvang, maar dit is altijd afhankelijk van persoonlijke factoren. Doe je ook mee?  

Afvallen zonder sporten met de Ultratone Futura Pro 

Wil je liever afvallen zonder daarbij te sporten? Dan is een behandelingsprogramma met de Ultratone Futura Pro wellicht een goede keuze voor jou. Tijdens een zogeheten Trio Lipo behandeltraject worden drie verschillende technieken gecombineerd om plaatselijke vetophoping en cellulitis te verminderen. Het is een compleet veilige manier om er beter uit te zien. We gaan vooraf met je in gesprek om een behandelplan op te stellen en meten voor én na iedere behandeling jouw lichaamssamenstelling om de veranderingen in kaart te brengen.  

Een programma van 12 behandelingen à 45 minuten per keer en verspreidt over drie tot vier weken heeft meestal de voorkeur. Dit dient als basis voor jouw droomfiguur! 

Meer informatie over gezond afvallen?

Vul dan het formulier via onderstaande button in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Persoonlijke begeleiding tijdens het afvallen in Den Haag 

Wil je graag afvallen? Bij Active Health Center begeleiden we jou altijd persoonlijk zodat je de best mogelijke resultaten kunt behalen op een gezonde, verantwoorde manier. Heb je nog vragen of wil je snel beginnen? Neem dan contact met ons op en start binnenkort met verantwoord afvallen! 

* AHC geeft geen garanties voor een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

 

Nieuws

 • Active Health Center is geopend.

  Goed nieuws! Er mag weer binnen worden gesport!

  Lees meer
 • Het team van Active Health Center wenst je een gelukkig, sportief en vooral gezond 2022!!

  Het nieuwe jaar starten wij meteen goed want vanaf maandag 3 januari kan je meedoen aan Duo PT in onze parkeergarage.

  Lees meer
Meer nieuws