• x-fittt-groepsfoto

X-fittt - Het beste afvalprogramma in Den Haag

Afslanken lukt goed wanneer er voor een gecombineerde aanpak wordt gekozen. Sporten, voeding en de juiste begeleiding versterken elkaar en zorgen ervoor dat iedereen flink kan afvallen in korte tijd. Bovendien leer je hoe je een gezondere en actievere levensstijl kunt aannemen waardoor je ook in de toekomst beter in je vel blijft zitten! Het afvalprogramma dat wij hiervoor gebruiken heet X-Fittt en wordt gezien als het beste afvalprogramma in Den Haag. Lees vooral verder, dan vertellen we er graag meer over. 

Wat is X-Fittt precies?  

De belangrijke aspecten die hierboven werden genoemd komen allemaal terug in het X-Fittt afslankprogramma. Dit programma is ontwikkelt om deelnemers met overgewicht op een verantwoorde manier af te laten vallen. Het afslankprogramma bestaat uit twee trainingen per week, waarbij onder begeleiding in groepsverband gezellig wordt gesport. Daarnaast beweegt een deelnemer minimaal eens per week op eigen initiatief. Aan voeding wordt ook uitgebreid aandacht besteedt. Je houdt iedere dag een voedingsdagboek bij, hebt iedere week een weegmoment en maakt gebruik van een handige trainings- en voedingsapp. Om je hierin te ondersteunen kun je rekenen op professionele begeleiding, onder meer middels een groepsapp!  

Kort samengevat zorgen de volgende onderdelen ervoor dat het afslankprogramma in korte tijd mooie resultaten oplevert: 

 • Gezellig sporten 

 • Begeleiding op het vlak van voeding 

 • Professionele coaching 

Ontwikkelt door professionals uit verschillende disciplines 

Dat X-Fittt zo goed werkt is niet zonder reden. Het afslankprogramma is namelijk ontwikkelt met zowel theoretische onderbouwing als praktische toepassing in het achterhoofd. X-Fittt richt zich, zoals zojuist al werd aangestipt, op mensen met overgewicht. Specifiek op mensen die nog niet ziek zijn, maar wel een verhoogd risico lopen op bepaalde ziektes vanwege hun gewicht. Samenwerkingen tussen fysiotherapeuten, diëtisten, lifestylecoaches, Menzis, het KennisCentrum Sport en het ministerie van VWS hebben vervolgens allemaal bijgedragen aan de ontwikkeling van het afslankprogramma! Er loopt bovendien een meerjarig onderzoek vanuit de Universiteit Wageningen naar de effecten van X-Fittt op bepaalde doelgroepen.  

De waarheid over het resultaat 

X-Fittt deelnemers binnen ons afslankprogramma Den Haag en ook door heel Nederland hebben gezamenlijk fantastische resultaten behaald. Gemiddeld verliezen deelnemersgroepen veel kilo’s, centimeters buikomvang en een fors deel van hun vetpercentage. Vanwege de onderbouwde combinatie van begeleiding en beweging is het bijna een uitdaging om géén resultaat te boeken met het X-Fittt afslankprogramma. Toch is er een belangrijke voorwaarde verbonden aan het behalen van resultaten. Een actieve, gemotiveerde deelnemer heeft namelijk een veel grotere kans van slagen!  

Meedoen aan de volgende X-Fittt Challenge?

Wil je op een medisch verantwoorde en gezellige manier flink afslanken in korte tijd? Dan is X-Fittt misschien wel iets voor jou! Heb je nog vragen of wil je je aanmelden, neem dan contact met ons op. We helpen je dan graag verder! 

Op 20 januari 2020 is de laatste X-Fittt Challenge begonnen voor beide vestigingen - Leidschenveen & Ypenburg.

Wil je op de hoogte gesteld worden wanneer de volgende X-Fittt Challenge begint? Klik dan op onderstaande knop om je in te schrijven voor de wachtlijst.

 

Nieuws

 • Corona compensatie update

  Allereerst willen wij onze sporters bedanken voor de lieve berichtjes en steunbetuigingen.

  Lees meer
 • Corona: fitness &groepslessen gesloten, fysiotherapie open!

  Vandaag in het persbericht van de overheid het nieuws dat niemand wil horen.

  Lees meer
Meer nieuws
 • Rosemarie

  "Dankzij sporten met Slim Belly ben ik al meerdere centimeters kwijt!"

  Rosemarie
 • Richerda

  "Ik was sceptisch, maar nu helemaal om. Ik ben echt centimeters kwijt!"

  Richerda
 • Eveline

  "Sporten met Slim Belly was voor mij de oplossing. Ik ben ruim 11 cm kwijt!"

  Eveline
 • Gudrun

  "Ben heel erg tevreden met hoe het gaat! Ik ben lekker aan het afvallen en voel mij goed."

  Gudrun
 • Jos

  "Gewoon een prima sportschool met goede lessen en prima fitness apparatuur!"

  Jos
 • Marjolein

  "Ik ben blij met de mooie nieuwe fitnesszaal die jullie hebben gemaakt en jullie hebben een team om trots op te mogen zijn"

  Marjolein
 • Diana

  "Mijn eerste sportschool ervaring is direct een positieve. Zeer prettige sfeer en super vriendelijk personeel dat goed aansluit"

  Diana