• Active Health Center Leidschenveen & Ypenburg Home

Afslanken

Wil je hulp bij afslanken, of gewoon gezond afslanken? Er zijn een heleboel mensen die willen afslanken in Den Haag, maar niet direct weten hoe ze dit aan moeten pakken. Bij Active Health Center helpen we je graag om je doelen te bereiken op een manier die goed bij je past. Dit doen we onder anderen door samen met jou in gesprek te gaan om te bekijken welke methode geschikt is. Vervolgens krijg je de juiste hulp en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je de eindstreep haalt en ook daarna lekker in je vel blijft zitten. Lees hieronder meer over hoe we dat doen.  

Verschillende manieren van gezond afslanken

Sommigen zijn zelf al goed aan het sporten, maar hebben een steuntje in de rug nodig met betrekking tot hun voeding. Voor anderen zit er misschien vet op bepaalde plaatsen waar het maar niet wil verdwijnen. Kortom, er zijn ontzettend veel verschillende mensen die om verschillende redenen een beetje, of zelfs heel veel, willen afslanken. Met zoveel verschillende situaties en doelstellingen is het natuurlijk niet mogelijk om telkens met dezelfde aanpak te werken. Daarom bieden we verschillende soorten manieren van afslanken. Hieronder vertellen we daar in hoofdlijnen meer over.  

Afslanken met een voedingsschema 

Voor een heleboel mensen heeft het volgen van een voedingsschema het verschil gemaakt tussen succesvol afslanken en een beetje aanmodderen. Dat komt omdat een voedingsschema veel aspecten van het afslanken, met name het realiseren van een dagelijks calorietekort, veel gemakkelijker maakt. Het neemt je bij de hand en bovendien krijg je extra persoonlijke begeleiding om ervoor te zorgen dat je jouw doelen behaalt. Bij Active Health Center kun je kiezen voor de Body Support en de Straight Away methoden.  

Voedingsschema's op maat!

Een afvalprogramma volgen 

Een intensief afvalprogramma dat sporten en voedingshulp combineert vormt voor gemotiveerde deelnemers een leuke en bijzonder effectieve afvalmethode. Daarom kun je bij ons deelnemen aan het X-Fittt programma. Dit bijzonder uitgebreide traject is dé gecombineerde lifestyle interventie om een ommekeer te maken met betrekking tot voeding en beweging. Centraal staan zaken zoals meerdere sportmomenten per week, een voedingsdagboek en een wekelijks weegmoment, allemaal gericht op een effectieve afvalperiode! 

Afvalprogramma X-fittt

Alternatieve manieren van gezond afvallen 

Er kunnen altijd redenen zijn waardoor afslanken met sporten, een voedingsschema of een combinatie daarvan niet goed werken voor jou. Daarom bieden we ook enkele alternatieve methoden voor afslanken aan. Specifiek de SlimBelly challenge, waarbij gebruik wordt gemaakt van trainingen met een masserende buikband of billenbroek, en de speciale Trio Lipo behandeling met de Ultratone Futura Pro.  Verantwoord en gezond afvallen, doe je bij Active Health Center!

Gezond afvallen

Je goed voelen, nu en straks! 

Welke methode voor hulp bij afslanken je ook kiest, het is belangrijk dat je kijkt naar gezond afslanken. Dit betekent dat je tijdens de vaak intensieve afvalperiode goed je best doet, maar ook dat je veranderingen maakt die er voor zorgen dat je na afloop van die periode goed in je vel blijft zitten. Met de persoonlijke begeleiding van onze professionele coaches leer je hoe je dit kunt doen. Zo blijf je je goed voelen, voor nu en voor later. 

Aan de slag 

Je kunt gezond afvallen met een voedingsschema of juist een afvalprogramma, afhankelijk van jouw doelen en wensen. Indien je nog vragen hebt of juist zo snel mogelijk van start wilt gaan kun je uiteraard contact met ons opnemen. We helpen je dan met plezier verder.  

Nieuws

  • Corona update 15-10-2020

    In tegenstelling tot maart, kiest de overheid er nu voor, dat mensen aan hun gezondheid en weerbaarheid kunnen blijven werken.

    Lees meer
  • HipHop bij Active Health Center

    Vrijdag 18 september starten wij met Hiphop voor beginners, gevorderden en fe...

    Lees meer
Meer nieuws