Groepslessen bij Active Health Center

Het is leuk, gezellig en motiverend om in groepsverband te sporten. Maar bij teamsporten als voetbal en hockey komen hier vaak verplichtingen bij kijken. Niet handig als je net wat minder tijd hebt. Groepslessen kan je echter volgen waneer het jou uitkomt zonder verdere verplichtingen. Dus niet de nadelen maar wel de voordelen van in groepsverband sporten.

Zijn groepslessen geschikt voor iedereen?

Ja, er is ruime keuze uit groepslessen bij clubs Active Health Center. Voor iedereen is er een les passend bij je doelstelling en wensen, of je nu meer zen wil worden door het volgen van Yoga of flink calorieën wil verbranden met Spinning en XCO. Ook voor mannen zijn er genoeg uitdagende lessen zoals BodyPump of Fitbox.

Waarom zijn groepslessen leuk?

Trainen in een groep is motiverend, je werkt harder, geeft minder snel op en houdt het sporten langer vol. Plezier is erg belangrijk om het sporten vol te houden en onze instructeurs zorgen ervoor dat jij elke les opnieuw met een goed gevoel de sportschool verlaat.” Kan ik zomaar meedoen met een groepsles? Ja, onze instructeurs geven altijd opties aan waardoor je de les ook als beginner goed kunt volgen. Niet alle lessen bestaan ook uit ‘pasjes’ ook met wat minder ritmegevoel of coördinatie kun je meedoen aan veel van onze groepslessen.

Hoe vaak moet ik een groepsles volgen?

Wij raden aan om 2-3 keer per week te sporten, natuurlijk is dit ook afhankelijk van je doelstelling. Wil je afslanken of conditie verbeteren dan kun je het best cardio- en krachtlessen afwisselen. Na de eerste 6 weken zal je meer energie krijgen en je een stuk fitter voelen.

Graag nodigen wij je uit voor een gratis kennismaking bij sportschool Active Health Center. Ons team van instructeurs staat klaar om jou te begeleiden en te motiveren tijdens de groepslessen. Ons doel is om jou een echte FeelGood ervaring te geven!